1
min read
A- A+
Pročitano

Suđenje Kašćelanu i grupi: "Prelević i Vlahović su pošteni momci"

11/07/2019 - 23:00
Autor:Anđela Đikanović
4561 pregleda

U podgoričkom Višem sudu nastavljen je dokazni postupak protiv Slobodana Kašćelana i grupe koja se zajedno sa njim nalazi na optuženičkoj klupi. Napominjemo, odbrana je prethodno tražila ukidanje pritvora za Kašćelana. Sud tada nije donio odluku jer SDT nije prisustvovao pa nije mogao da se izjasni. Izjašnjenje tužioca i odluka suda danas je izostalo.

Foto: Kurir.rs/ Printscreen, Profimedia

Foto: Kurir.rs/ Printscreen, Profimedia

Danas je svjedočio Igor Loris koji je kazao da su okrivljeni Siniša Vlahović i Davor Prelević radili u njegovoj firmi koja se bavi prodajom mobilnih telefona. Tvrdi da nema saznanja o bilo kakvim krivičnim djelima i da su oni kod njega radili za platu, te da se radi o momcima koji su, kako je dodao, dobri i pošteni.

Pročitajte i ovo: Odbrana traži ukidanje pritvora za Slobodana Kašćelana!

"Oca im znam 30 godina, to su pošteni ljudi. Radili su kod mene, a ja sam tog ljeta uzeo oko 100 sim kartica od Željka Rankovića iz Ulcinja. Od toga je 25 kartica ostavljeno u poslovnicama u Tivtu i Kotoru. Oni su u junu napustili posao. To je sve što imam da kažem".

Saslušanje preostala četiri svjedoka zakazano je za 19. septembar. 

Osim Kašćelana i Igora Božovića, na spisku optuženih su Aleksandar Đurišić, Vladimir Božović, Siniša Vlahović, Igor Đurišić, Davor Prelević i Miloš Radonjić, koji se nalaze u bjekstvu. Braća Nikola i Igor Andrić, Goran Ljubatović,Tripo Moškov, Đerđ Camaj, Aleksandra Bogićević i Stefan Brnović se brane sa slobode. Optužnica protiv Zlatka Samardžića i Ilije Dedovića takođe je spojena sa postojećom u ovom predmetu.

 

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari