1
min read
A- A+
Pročitano

Nikšić: Uhapšeni zbog više krađa

16/05/2018 - 15:47
Autor:Fos Media
113 pregleda

Službenici policije rasvijetlili su tri krivična djela iz oblasti imovinskih delikata i procesuirali E.M (18) i B.J (25) iz Nikšića.

a

Ilustracija

Dežurnu službu Centra bezbjednosti Nikšić je, kako se navodi, 8. maja obavijestio dispečer zaštitarske agencije da se aktivirao alarmni sistem na objektu marketa „Svaki dan“ u ulici Peka Pavlovića. 

"Kriminalističkom obradom, službenici su došli do sumnje da je E.M. u društvu bezbjednosno interesantnog B.J (25), polomio staklo na marketu „Svaki dan“ i ukrao alkoholno piće i uređaj za automatsku obradu video zapisa“, navodi se u saopštenju.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da su E.M. i B.J. 6. maja u naselju Dragova Luka počinili krivično djelo teška krađa u marketu „Idea“.

Oni su, kako se navodi, podesnim sredstvom polomili izlog stakla i iz objekta ukrali veću količinu cigareta, čokolada i alkoholnog pića. 

"Službenici CB Nikšić su pretresli stan i prostorije koje koristi B.J. i pronašli dio otuđene robe iz marketa „Idea“ – Dragova Luka, koja je oduzeta. E.M. i B.J. su početkom maja, kako se sumnja, počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju na štetu marketa „Idea" u naselju Ćemenca, tako što su prekinuli dovod električne energije u objektu i onesposobili alarmni sistem“, navodi se u saopštenju.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću je naložio da se E.M. i B.J. uhapse i da se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili tri krivična djela, dvije teške krađe i jednu krađu u pokušaju.

Državni tužilac je osumnjičenog E.M. pustio da se brani sa slobode, dok je B.J. odredio zadržavanje u pritvorskim prostorijama CB Nikšić do privođenja sudiji za istragu Osnovnog suda u Nikšiću.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari