1
min read
A- A+
Pročitano

Oduzeti pištolji, municija i štapini u Herceg Novom i Beranama

15/05/2019 - 14:25
Autor:Fos Media
794 pregleda

Policija je u Herceg Novom pronašla i oduzela pištolj i municiju u ilegalnom posjedu. Protiv osumnjičenog je državnom tužiocu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

foto

Foto: Uprava policije

"Naime, službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi su postupajući na osnovu operativnih informacija kod N.K. (51) iz Herceg Novog pronašli i oduzeli pištolj marke „VZOR“ cal. 7,65 mm sa 44 metka istog kalibra i 23 komada puščane municije oznake 7x64 mm. Pronađeni pištolj i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Protiv N.K. je podnijeta krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz Uprave policije.

foto

Osim toga, službenici Centra bezbjednosti Berane su pretresom kuće pronašli i oduzeli pištolj i tri štapina eksploziva.

"Nadalje, službenici Centra bezbjednosti Berane su, preduzimajući pojačane aktivnosti, a postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Beranama, izvršili pretres kuće koju koristi L.O. (20) iz Berana. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Blow“ cal. 9mm i tri štapina eksploziva. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da eksploziv pripada R.O. (67) iz Berana", navode iz UP.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Beranama. Pronađeni i oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari