2
min read
A- A+
Pročitano

Opet zapaljen BMW doktoru Jovoviću (FOTO + VIDEO)

08/11/2018 - 20:42
Autor:Anđela Đikanović
8896 pregleda

U podgoričkom naselju Zabjelo večeras oko 20 časova došlo je do eksplozije automobila marke "BMW" koje je u vlasništvu poznatog ginekologa Predraga Jovovića.

a

Foto: FOS Media

Prema prvim informacijama, eksploziv je zahvatio prednji dio auta, pričinjena je veća materijalna šteta, ali povrijeđenih nema. Sumnja se da do zapaljenja nije došlo slučajno, ali će istraga utvrditi okolnosti pod kojima se sve desilo.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se isti ljekar nađe na meti napada. 

Foto: FOS Media
Foto: FOS Media

U aprilu ove godine u dvorištu KBC-a njemu je NN osoba zapalila pomenuti "BMW" o čemu je FOS ranije izvještavao.

"Tačno je da se na našem parkingu to desilo, kako na parkingu tako u centru grada. Vidite da se ne preza više da li ima ljudi, djece, je li dan ili noć... Ništa više nije sveto. Sve se odigralo oko 1.20 sati, policija je brzo reagovala i oni su odmah po prijavi napravili uviđaj", kazala nam tada je PR KBC-a Gorica Soković.

Ljekar je tada kazao da ima određene sumnje koje je saopštio policiji.

Pacijenti se žale na rad Jovovića, policija ne dovodi u vezu ta dva događaja

Inače, doktor Jovović je danas imao sukob sa jednom pacijentkinjom što je takođe medijski ispraćeno, ali istražitelji za sada ne raspolažu informacijom da su ova dva događaja od danas povezana i ne sumnjiče Cetinjanku za večerašnji incident niti ima bilo kakvih naznaka da su ova dva dođađaja u konekciji. 

Naime, pacijentkinja S.M. doživjela je jutros, kako kaže, neprijatnost prilikom odlaska na ginekološki pregled. Ona je u izjavi za taj medij kazala kako je doktor Jovović odbio da je pregleda.

Pročitajte još: Ljekaru Kliničkog centra zapaljeno vozilo! (FOTO) (VIDEO)

"U martu ove godine imala sam ginekološku intervenciju kod privatnog ljekara, po preporuci. Nakon intervencije, kod istog doktora otišla sam na kontrolu i uradila potrebne nalaze. S obzirom na to da je moja doktorica na bolovanju, kod doktora Jovovića danas sam otišla na redovan ginekološki pregled. Tražio mi je histopatološki nalaz, koji ja nijesam imala kod sebe jer mi ga je ljekar koji je radio operaciju, saopštio telefonom. Kako nijesam imala nalaz koji mi je tražio, pitala sam ga da li mi može uraditi makar PAPA test. On me nakon toga pitao koliko sam platila tu ginekološku intervenciju i kad sam rekla da je koštala 200 eura, rekao je da takve kao ja treba drati i da potražim drugog ljekara jer su mu pacijenti kao ja odvratni. Poručio mi je da ako ja mogu birati ljekara, on može birati pacijenta, nakon čega sam napustila ordinaciju ", saopštila je ona u izjavi za TV Cetinje.

Sa druge strane, svoju verziju priče iznio je i doktor.

"Nakon što je pacijentkinja došla i rekla da je kod dr Jeremića privatno uradila intervenciju u martu ove godine, kazala je da želi i moje mišljenje o svom problemu i da sada nema tegobe. Tražio sam da mi da dokumentaciju o intervenciji i mikroskopski pregled odstranjenog isječka, a ona je rekla da ga nema ali da je CIN III, na što sam ja rekao da joj vjerujem ali da mi je potreban nalaz napismeno. Rekla je da joj je rezultat javljen telefonom i da ga nije dobila, a zna za još tri pacijentkinje koje su takođe radile kod imenovanog kolege intervenciju i nemaju nalaz, a ja sam rekao da ja takvih znam stotinu. Rečeno joj je da dok ne donese nalaz ne može da dobije mišljenje jer ono zavisi od nalaza, a da se ako je nezadovoljna može obratiti drugom ljekaru. Sugerisao sam da zbog sličnih iskustava sa imenovanim kolegom i pacijentima koje je on liječio a kojima ne izdaje potrebnu dokumentaciju o načinjenim operacijama i mikroskopskim rezultatima, i ja i duge kolege imamo veće probleme u nastavku njihovog liječenja jer je dalje postupanje u direktnoj zavisnosti od pomenutog. O situaciji je odmah upoznata i dr Jevšnik, načelnik Ginekološkog odjeljenja. Pacijent je nezadovoljan napustio ordinaciju. Vjerujem da je problem poznat Ministarstvu zdravlja, a ako nije može im se obratiti za pomoć", istakao je Jovović, prenosi Cetinjski list.

Pročitajte još:

 

 

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari