1
min read
A- A+
Pročitano

Podgorica: Od bezbjednosno interesantnih osoba oduzeto oružje, novac, droga...

10/07/2019 - 14:58
Autor:Fos Media
2112 pregleda

Podgorička policija je uhapsila dvije bezbjednosno interesantne osobe kod kojih je pronašla oružje, municiju, novac i drogu. Kako je saopšteno iz Uprave policije, uhapšeni su S.R. (34) i S.R. (31).

Ilustracija

Ilustracija, arhivska fotografija

“Policijski službenici su pronašli i oduzeli: pištolj marke CZ model M70, 24 komada municije, 17 pvc pakovanja heroina težine oko 112 grama, 137 tableta koje su na listi opijata, novac u iznosu od 620 eura, tri vage za precizno mjerenje, četiri rokovnika u kojima su navedena imena i novčani iznosi dugovanja i pet mobilnih telefona”, navode u Upravi policije.

S.R. (31) je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, a da se S.R. (34) zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

sfx
Foto: Uprava policije

Osim toga, policijski službenici su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli i krivičnu prijavu protiv njihovog srodnika F.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari