1
min read
A- A+
Pročitano

Podgorica: U školskom dvorištu od dvije osobe oduzeli 60 grama marihuane

13/06/2018 - 12:16
Autor:Fos Media
233 pregleda

Pripadnici podgoričke policije su prilikom obilaska škola i nadzora školskih dvorišta, kod dvije osobe pronašli opojnu drogu marihuanu težine oko 60 grama, dok su nekoliko dana prije toga kontrolom vozila kod jedne osobe pronašli i oduzeli još 60 grama marihuane.

a

Foto: Crna Gora.me

''Službenici Stanice policije za javni red i mir CB Podgorica su 11. juna u sklopu planskih aktivnosti obilazaka škola i nadzora školskih dvorišta, realizovali operativnu aktivnost i u dvorištu jedne osnovne škole u Podgorici, kontolom N.C. (19) i L.Đ. (19) pronašli i oduzeli staklenu teglu sa pvc kesicama sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 60 grama. Ova lica predata su inspektorima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje, a državni tužilac je naložio vještačenje oduzete materije', navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici CB Podgorica su, 8. juna u ulici Mila Radunovića, prilikom kontrole i pregleda vozila kojim je upravljao N.T. (19). pronašli su i oduzeli pvc kesicu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 60 grama.

"Opojna droga i osumničeni su predati Odsjeku radi daljeg postupanja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se protiv N.T. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga'', dodaje se u saopštenju.

Službenici CB Podgorica će, kako je navedeno, nastaviti sa aktivnostima obilaska škola i školskih dvorišta, drugih lokacija na kojima se okuplja mlađa populacija, kao i ostalih lokacija za koja postoje saznanja u vezi sa zloupotrebom opojnih droga, a sve u cilju preventivnog djelovanja i sprječavanja vršenja krivičnih djela i prekršaja koji su u vezi sa narkoticima.

Pročitajte još: 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari