1
min read
A- A+
Pročitano

Policija u Rožajama razriješila više krivičnih djela

15/05/2019 - 14:12
Autor:Fos Media
185 pregleda

Policija u Beranama i Rožajama rasvijetlilia je više krivičnih djela iz oblasti opšteg i privrednog kriminalita kao i djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

foto

Foto: FOS Media

"Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su, postupajući na osnovu prethodno pribavljene naredbe sudije za istragu, izvršili pretres lokala i kioska „Žurnal“ d.o.o. u vlasništvu A.M. iz Rožaja. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli veću količinu akcizne robe, odnosno 8.930 paklica cigareta bez akciznih markica ukupne vrijednosti oko 13.000 eura. Protiv A.M. policijski službenici su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina", saopšteno je iz Uprave policije.

Rožajska policija je rasvijetlila tri krađe. Zbog sumnje da je počinio jedno krivično djelo teška krađa policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog D.H. (17). Za druge dvije krađe uhapšeno je lišeno pet osoba, i to za jednu su osumnjičeni A.N, H.Š. i S.N, a  za drugu su osumnjičeni J.C. i D.H.

Svi su privedeni nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu.

"Nadalje, prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga policija je nadležnom Sudu za prekršaje podnijela protiv D.M. iz Plava, kod kojeg je pregledom pronađen zamotuljak sa sadržajem kokaina, i protiv L.L. iz Berana kod kojeg je pregledom pronađen zamotuljak sa sadržajem marihuane", zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari