1
min read
A- A+
Pročitano

Preko Vraćenovića krijumčario 93 kg marihuane

15/03/2019 - 12:42
Autor:Fos Media
281 pregleda

Policijski i carinski službenici su na graničnom prelazu Vraćenovići u priključnom vozilu pronašli 93 kilograma marihuane i uhapsili J.B. (33) iz Beograda.

Foto

Foto: Uprava policije

Policijski službenici su na izlazu iz Crne Gore, prilikom kontrole vozila đzip Mercedes, srbijanskih registarskih oznaka sa priključenim vozilom Tema kar, u pregradama patosa pronašli 91 pvc pakovanje marihuane, koju je J.B. pokušao da prokrijumčari preko granice zbog prodaje.

Navodi se da je o tome obaviještena nikšićka policija i Odsjek za borbu protiv droge, koji su izašli na lice mjesta i izvršili uviđaj.

„Droga, vozilo i priključno vozilo, kao i novac u iznosu od 1,5 hiljada EUR za koji se sumnja da je stečen vršenjem krivičnog djela, su oduzeti od J.B.“, kaže se u zajedničkom saopštenju uprava policije i carina.

Navodi se da će J.B., uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Ovo je najveća zaplena narkotika na graničnom prelazu Vraćenovići u proteklom periodu“ , zaključuje se u saopštenju.

 

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari