1
min read
A- A+
Pročitano

Policija procijenila da je Nikšićanin uvrijedio Veljovića na Fejsbuku, kažnjen sa 500 eura

23/01/2020 - 16:22
Autor:Fos Media
1972 pregleda

Nikšička policija podnijela je prekršajni postupak protiv Milije Goranovića iz tog grada jer se, kako je navedeno, uzvredljivo ponašao prema direktoru policije Veslinu Veljoviću.

Foto

Ilustracija

Naime, Goranović je na svom Fesjbuk profilu napisao ''ne prdnjavi, prdnjavo ljudska'' i time, prema tvrdnji nikšićke policije, prekršio član sedam- stav dva, Zakona o javnom redu i miru.

U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka protiv Goranovića piše kada je objavio status i gdje se tačno nalazio: "Što se dana 20. januara, oko 20.20 časova, dok se nalazio u Ulici 13. Jul u Nikšiću, putem društvene mreže Facebook - preko koje je posledica i nastupila na javnom mjestu, ponašao uvredljivo prema direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću na način što je na svom profilu pod imenom 'Goranović Milija' postavio komentar: ''Ne prdnjavi, prdnjavo ljudska"...

Goranović je kažnjen sa 500 eura. On smatra da nije povrijedio javni red i mir. ''Iziritiran trenutnom situacijom i stanjem u državi, to sam izjavio'', kazao je Goranović za portal Onogošt.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari