1
min read
A- A+
Pročitano

Rasvijetljene dvije krađe u Beranama

12/01/2018 - 19:10
Autor:Fos Media
106 pregleda

Beranska policija rasvijetlila je dva krivična djela iz oblasti imovinskih delikata i nadležnom tužiocu podnijela krivične prijave protiv dvije osobe zbog sumnje da su ih počinile. 

Foto

Foto: Montenegro tourist service

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici Centra bezbjednosti Berane su 2. januara nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljenog sugrađanina A.A. (14), zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu marketa Naš diskont Voli – piro centar Mirnovac.

„On je, kako se sumnja, 2. januara provalio vrata kontejnera za prodaju pirotehnike Mirnovac i iz njega otuđio veću količinu pirotehničkih sredstva“, navodi se u saopštenju. 

Službenici beranskog CB-a su u četvrtak državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, protiv N.D. (18) iz Berana zbog sumnje da je počinio krivično djelo krađa na štetu M.K. 

N.D. je, kako se sumnja, u toku noći između 4. i 5. januara polomio staklo na vozilu marke Jugo, nakon čega je spajanjem žica stavio u pogon automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Komentari