1
min read
A- A+
Pročitano

U pet gradova zaplijenjen hašiš, kokain, oružje i cigarete

07/11/2018 - 15:05
Autor:Fos Media
953 pregleda

M.B. (33) iz Podgorice uhapšen je juče pošto je policija pronašla i oduzela oko 3,5 kilograma marihuane i sedam kilograma hašiša.

a

Foto: Uprava policije

Droga je otkrivena pretresom stana osumnjičenog, a kako su kazali iz Uprave policije, Podgoričanin se vež duži period bavio švercom hašiša.

Osumnjičeni je priveden tužiocu, a droga je upućena u Forenzički centar.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

U Nikšiću je tokom oktobra i novembra droga otkrivena u šest pojedinačnih slučajeva.

Zaplijenjeno je ukupno iko 40 grama kokaina i marihuane, a u pet slučajeva droga je otkrivena prilikom kontrole vozila i lica koja su se u njima nalazila, dok je u jednom slučaju droga otkrivena prilikom primopredaje.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Od šest osoba koja su prijavljena dva su bezbjednosno interesantna od 21 do 25 godina. Pet lica je iz Nikšića, a jedno iz Podgorice.

Osim droge policija je juče zaplijenila i cigarete koje su, kako se sumnja, bile namijenjene nedozvoljenoj prodaji. Cigarete su otkrili policijski službenici Centra bezbjednosti Bar, kontrolom vozila kojim je upravljao A.M. (23) iz Bara.

U prtljažniku vozila bilo je sakriveno 1.180 paklica cigareta bez akciznih markica.

A.M. i cigarete predati su policijskim službenicima Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta radi daljeg postupanja.

Takođe, službenici CB Berane su juče i danas izvršili pretrese na više lokacija koje koriste J.D. i J.N. iz Berana. Tom prilikom policija je pronašala i oduzela pušku sa optičkim nišanom marke Nrconija kalibra 4,5 mm, registarske oznake, masku M59 i gasni pištolj. O događaju je obaviješten nadležni tužilac.

Službenici podgoričke, danilovgradske i nikšićke policije su danas izvršili pretrese stanova, drugih prostorija i vozila na četiri lokacije, koje koriste A.D. (25), B.L. (35), oba iz Podgorice, i D.M. (37) iz Nikšića.

Tom prilikom policija je pronašla i oduzela pušku marke M48 cal. 7,9mm, lovačku pušku, 84 metaka različitog kalibra, 26 komada lovačke municije, četiri komada registarskih oznaka kao i notes sa ispisanim novčanim transakcijama.

O događaju je obavješten državni tužilac. Navedeni predmeti i stvari će biti predmet vještačenja.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari