1
min read
A- A+
Pročitano

Uhapšen Dragić u DG: Oduzeti puška, pištolj, municija, detonatorske kapisle

14/03/2019 - 11:11
Autor:Fos Media
831 pregleda

Policija je u Danilovgradu pronašla i oduzela automatsku pušku, pištolj, municiju, detonatorske kapisle i druge predmete. Tom prilikom uhapšen je Stanko Dragić zbog sumnje da je vlasnik automatske puške a protiv Nikole Praščevića je pokrenut prekršajni postupak.

Pronađeno oružje, foto: Uprava policije

Pronađeno oružje, foto: Uprava policije

Policija je u Danilovgradu pretresla stanova i druge prostorije koje koriste Miroslav Đurović (20), Nikola Praščević (26) i Ivan Dragić (27).

"Prilikom pretresa lokacije koju koristi N.P. policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke 'Ekol Gediz' cal. 9 mm sa praznim okvirom, gumenu palicu i futrolu za pištolj", navodi se u saopštenju.

Kod I.D. policija je pronašla i oduzela automatsku pušku marke "Crvena zastava", dva prazna okvira, 29 metaka različitog kalibra i četiri detonatorske kapisle.

Nadležni državni tužilac je naložio da se protiv N.P. pokrene prekršajni postupak.

"U službenim prostorijama OB Danilovgrad prikupljena su obavještenja od svih lica, kao i od S.D. (30) iz Danilovgrada, koji se srodnik I.D, a kojom prilikom su policijski službenici došli do sumnje da automatska puška pripada S.D.", navodi se u saopštenju.

Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem S.D. je uhapšen i biće priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

 

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari