1
min read
A- A+
Pročitano

Demokrate: Milutin i Milo Đukanović u kontinuitetu obmanjuju javnost

08/11/2019 - 19:31
Autor:Fos Media
953 pregleda

Crnogorska javnost ovih dana svjedoči kako dvojica Đukanovića, Milutin i Milo, u kontinuitetu obmanjuju javnost, saopštili su iz Demokratske Crne Gore.

foto

Foto: Demokrate

"Prvo su se ova dva Đukanovića dogovorila da zajedničkim snagama proguraju Gvozdenovićev plan bez tehničke vlade, a sada, kada je taj plan odbačen i prihvaćen Briselski, koji podrazumijeva i tehničku vladu, i kada smo predali više od 100 rješenja među kojima je i tehnička vlada, u ova dva tabora nastala je opšta panika", navode Demokrate.

Poručuju da DF i DPS hoće tehničku vladu, ali bez rješenja o eliminisanju providnih glasačkih listića, eliminisanju fantom birača, eliminisanju geometrijskih figura i flomastera, eliminisanju b. b. adresa na kojima se krije oko 50.000 fantom birača, identifikacijom otiska prsta i još stotinjak drugih rješenja koja drže DPS u defanzivan položaj.

"Tog filma, gospodo Đukanovići, nećete gledati. Tehnička vlada je jedno od 100 rješenja, a ne samo jedno i jedino rješenje. Sva druga rješenja su važna koliko i tehnička vlada. Zato se, za razliku od vas borimo i za tehnicku Vladu u koju ćete vi sa Đukanovićem, a ne mi, ali i za sva druga rješenja kako nas DPS ne bi pobjeđivao onako kako je vas punih 30 godina", piše u saopštenju.

Zaključuju porukom da DF prestane sa napadima na opoziciju, već da zasuču rukave, dostave predloge ili, u suprotnom, potpišu da će bojkotovati izbore ako ne bude tehničke vlade i ako se ne usvoje rješenja za poštene izbore.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari