1
min read
A- A+
Pročitano

Demokrate odgovorile budvanskom DPS-u: Oni koji grade imaju šta i da otvore

29/06/2020 - 16:06
Autor:Fos Media
390 pregleda

Povodom saopštenja OO DPS Budva o otvaranju ulice u Dubovici kojem su prisustvovali Marko Carević i Krsto Radović, oglasila se i Demokratska Crna Gora izjavljujući da oni koji grade imaju šta i da otvore.

Foto

Foto: Demokratska Crna Gora

"Gospodo iz autokratske ekspoziture u Budvi, oni koji grade imaju šta i da otvore, a od onih koji su sve razgradili, opljačkali i uništili, bilo je za očekivati nastavak rušilačkog poduhvata. Poput poslednjih razbojnika u stanju očajavanja, vidjeli smo iživljavanje na imovini Opštine Budva od strane režimskih "osvajača". Čak su se i brave, i vrata, i kuhinjski inventar našli na meti neviđenog divljaštva koje je sprovedeno uz prethodno gašenje nadzornih kamera. Ali uzalud, ipak je cijela Evropa mogla vidjeti najveći mogući stepen primitivizma u 21. vijeku", saopštili su iz Demokratske Crne Gore i dodali:

"Nasilje je odlika glupana, agresija odlika primitivizma, a amaterski pendrek puč u Budvi odlika gubitnika. Nasilje je odbrana čovjeka koji nije siguran u sebe i sredstvo koje koriste diktatorski režimi u svojoj poslednjoj fazi vladavine. Ali morate znati, niti ste uspjeli niti ćete ikada uspjeti da nasiljem osvojite vlast, a naročito ne nakon višestrukog pravnog i političkog poraza pred licem cijele javnosti.  A za to što ste do okupacionih fotelja gazili preko djece, vezanih ljudi i brutalnog prebijanja naroda, imaćete uskoro priliku da se suočite sa pravnom državom. Gospodo nasilnici, "jauk se čuje bez obzira da li tučeš, ili tebe tuku" - Henrik Johan Ibsen. I na kraju, Divanoviću i Bulatoviću preporučujemo da pod hitno odgledaju film Tupan i Glupan i što prije saopšte da li su se prepoznali u Lojdu ili Hariju."

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari