1
min read
A- A+
Pročitano

DEMOS: I Đukanović da objavi spiskove privilegovanih

12/08/2019 - 12:32
Autor:Fos Media
123 pregleda

Nakon objavljivanja spiskova funkcionera koji su p o povoljnim uslovima dobili stanove i kredite za vrijeme mandata premijera Duška Markovića, DEMOS traži da i prethodni premijer Milo Đukanović uradi to isto za period njegovog mandata.

Lider DEMOS-a, Miodrag Lekić, foto: FOS Media

Lider DEMOS-a, Miodrag Lekić, foto: FOS Media

“Vladina podjela stanova i kredita funkcionerima i onima koji su većinom u gravitaciji vlasti, po više nego povoljnim uslovima, nepristupačnim običnom građaninu, iznova potvrđuje stepen zarobljenosti naše države”, navodi se u saopštenju DEMOS-a.

Oni navode da je sada jasno zašto je vlast spisak “privilegovanih dobitnika” proglasila tajnom.

“Ipak, koliko god premijer Marković nosio veliku odgovornost za povlašćene dodjele stanova i kredita treba konstatovati da je ispunio javno obećanje opozicionom poslaniku u Skupštini i skinuo apsurdnu oznaku tajnosti sa čina čašćavanja privilegovanih i to novcem građana. Tražimo da i prethodni premijer Đukanović uradi to isto za period njegovog mandata makar se našli kao dobitnici iste osobe, dakle u više prilika”, navodi se u saopštenju I dodaje da građani treba da imaju uvid u “degenerativno stanje u našem društvu”.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari