1
min read
A- A+
Pročitano

DPS Glavnog grada: Ponosni na urađeno u prethodnim decenijama

15/09/2020 - 19:15
Autor:Fos Media
81 pregleda

Odbor DPS Glavnog grada održao je sinoć sjednicu kojom je predsjedavao predsjednik Odbora Časlav Vešović uz prisustvo predsjednika partije Mila Đukanovića i gradonačelnika Ivana Vukovića.

foto

Foto: DPS

Na sjednici su razmatrani rezultati nedavno okončanih parlamentarnih izbora, uz detaljnu analizu i osvrt na rezultat ostvaren u Podgorici. Konstatovano je da je Demokratska partija socijalista i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat.

Ipak, imajući u vidu okolnost da ostvareni rezultat nije dovoljan da bi se sa dosadašnjim koalicionim partnerima formirala vlast, konstatovano je da se on ne može smatrati zadovoljavajućim. U tom kontekstu, biće preduzete opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima.

"Na sjednici je iskazano zadovoljstvo ostvarenim rezultatima politike DPS u prethodnim decenijama. Takođe, iskazana je spremnost svih dijelova partijske strukture Glavnog grada da i dalje beskompromisno brane temeljne vrijednosti naše države: građansko društvo, multietničnost, evro - atlantski put Crne Gore", piše u saopštenju.

Demokratska partija socijalista, će biti istrajna u zaštiti državnih nacionalnih interesa, smatrajući da su emancipacija Crne Gore, jačanje njenog državnog identiteta i usvajanje vrijednosti razvijenih demokratskih društava, jedni od najvažnijih.

"U tom smislu iskazana je i puna podrška Milu Đukanoviću da sa pozicije predsjednika države i predsjednika najjače i najbrojnije političke partije u Crnoj Gori, nastavi da afirmiše politiku koja je Crnu Goru uvela u članstvo najmoćnijeg vojnog saveza, načinila od nje jednu od najrazvijenijih država Zapadnog Balkana i dovela je pred vrata članstva u EU", dodaju iz DPS-a.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari