1
min read
A- A+
Pročitano

DPS: Osuđujemo slučaj zlostavljanja među djecom u Beranama

15/03/2019 - 17:44
Autor:Fos Media
133 pregleda

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista najoštrije osuđuje slučaj zlostavljanja djevojčice u Beranama, o kome je javnost obavijestilo Više državno tužilaštvo u Bijelom Polju, saopšteno je iz te partije. 

Foto

DPS

''Nasilje svake vrste, a posebno nasilje nad djecom i među djecom apsolutno je neprihvatljivo u crnogorskom društvu i ne može biti tolerisano. Ovaj nemio događaj zabrinjava i zahtijeva hitnu reakciju, kako nadležnih organa, tako i svih institucija koje rade sa mladim ljudima, a takođe i roditelja, kako bi djeci školskog uzrasta predstavili neprihvatljivost vršnjačkog i svakog drugog nasilja'', navode u DPS-u.

Iz te partije apeluju na nadležne organe da u potpunosti istraže slučaj i vinovnike izvedu pred lice pravde, kao i na nadležne službe da pruže adekvatnu pomoć, kako bi posljedice ovog slučaja bile tretirane na adekvatan način.

''Takođe, zbog zaštite maloljetnih lica, apelujemo na sve subjekte i pojedince da ostanu privrženi poštovanju prava odnosno zaštiti identiteta i integriteta maloljetnika u ovom slučaju'', zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari