1
min read
A- A+
Pročitano

Đukanović: Crna Gora u Pljevljima ima važno uporište budućeg razvoja (VIDEO)

16/05/2018 - 12:02
Autor:Fos Media
101 pregleda

„Ne samo da pred Pljevljima stoji dobra perspektiva, nego Crna Gora upravo u Pljevljima ima jedno jako važno uporište svoga budućeg razvoja, kazao je predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Đukanović na kovenciji liste „Za dobro građana Pljevalja – Pobjednički! Koalicija DPS-SD-BS Milo Đukanović“. 

foto: DPS

Foto: DPS

"Koliko je opasno prepustiti odgovornost za upravljanje lokalnim interesima i lokalnim poslovima neodgovornim ljudima i partijama gotovo da ne treba  govoriti u Pljevljima. Vi sa tim imate iskustva, imate iskustva koliko je opozicija sa državnog nivoa neodgovorno upravljala resursima ovog grada“, kazao je Đukanović i dodao:   

„Mislim da je izbor zaista olakšan uoči lokalnih izbora. Mislim da smo  i kroz program i kroz sastav ljudi i kroz ono kako smo se pokazali u proteklom četovorogodišnjem periodu, olaskšali građanima Pljevalja da donesu pametnu odluku u svom interesu. Mislim da nam u svemu tome uveliko pomaže i naša konkurencija. Imamo iskustvo i u Pljevljima i u Crnoj Gori sa njihovom odgovornošću u obavljanju posolova upravljanja lokalnim interesima - kako upravljaju danas Budvom ili  Kotorom to jako dobro vidite. Za njih je lokalna vlast prije svega plijen, plijen koji treba podijeliti".

xgnv
Foto: DPS

Nosilac liste „Za dobro građana Pljevalja – Pobjednički! Koalicija DPS-SD-BS Milo Đukanović“ i aktuelni predsjednik Opštine Pljevlja Mirko Đačić istakao je da je lokalnu upravu interesovao isključivo opšti interes grada.

„Sa pažnjom dobrog domaćina, angažovanošću i kroz punu saradnju sa Vladom, uradili smo više u protekle tri godine nego predhodne vlasti naših oponenata za tri mandata. Smanjili smo dug Opštine Pljevlja, vratili zatečene kredite i sve što smo korisno uradili uradili smo bez i jednog eura kredita. Sada vam obećavam da ćemo i ovoga puta pobijediti. Pred nama su ozbiljni zadaci, prije svega dalji privredni i industrijski razvoj, ekološka sanacija i dalje opremanje grada u arhitektonskom, infrastrukturnom i komunalnom smislu. Uredićemo i rekonstruisati centar grada i izgraditi otvoreni bazen u sportsko- rekreativnoj zoni. Uradićemo sve što je definisano našim izbornim programom. Mijenjaćemo grad na bolje sa željom da njegov identitet i tradicija ostanu isti“, naglasio je Đačić. 

Pogledajte VIDEO sa konvencije: 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari