1
min read
A- A+
Pročitano

Đurović: Tivat zajedničkim radom može postati bolje mjesto za život

21/11/2020 - 12:13
Autor:Fos Media
23 pregleda

"Našim dragim sugrađanima čestitamo Dan oslobođenja i Dan opštine Tivat, uvjereni da naša opština zajedničkim radom može postati bolje mjesto za život", navodi se u čestitki Aleksandra Đurovića, predsjednika OO SDP Tivat.

Foto

Foto: SDP

Čestitku prenosimo integralno

"U vremenu globalne pandemije, ekonomske krize i renesanse kleronacionalizma moramo biti jaki, složni i požrtvovani, čuvati naše stare, naše najbliže, pomoći jedni drugima i pomoći našoj državi kako bi što lakše, što brže i što bezbolnije prebrodili težak trenutak u kome se nalazimo.

Bez obzira na težinu i ozbiljnost trenutne situacije ne smijemo zaboraviti žrtve naših predaka koji su branili Crnu Goru, naš grad i našu slobodu, ne smijemo zaboraviti našu antifašističku istoriju koja je branila, gradila i izgradila naše građansko multietničko društvo i omogućila nama da odrastemo i živimo u našoj prelijepoj slobodnoj i nezavisnoj Crnoj Gori.

Budimo odgovorni prema sebi, prema svojim sugrađanima, svom gradu i svojoj državi jer to dugujemo ne samo njima nego i pokoljenjima koja dolaze.

SDP će kao i u protekle tri decenije biti prva u odbrani interesa našeg grada i naše države, uz čvrstu uvjerenost da zajednički i složno možemo savladati sve izazove sa kojima se suočavamo.

U ime SDP i svoje lično, još jednom, čestitam svim Tivćankama i Tivćanima Dan Oslobođenja i Dan Opštine!"

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari