1
min read
A- A+
Pročitano

FOS priča: Kneževićeva partija bojkotuje ruskog ambasadora

13/06/2018 - 14:08
Autor:Anđela Đikanović
944 pregleda

Demokratska narodna partija (DNP) nije se pojavila juče na proslavi Dana državnosti Rusije zbog loših odnosa sa ruskim ambasadorom u Crnoj Gori.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

Izvor FOS-a ističe da su u pitanju lični odnosi sa ambasadorom, a ne generealni stav prema Rusiji, a sve je prouzrokovano njegovim stavom prema DNP-u i Demokratskom frontu (DF). Oni su nepojavljivanjem na proslavi izrazili nezadovoljstvo radom ruskog ambasadora sa kojim imaju loš odnos od kako je došao u Crnu Goru.

Prema našim saznanjima, sve je kulminiralo nakon oktobarskih izbora 2016. godine kada su lideri Fronta optuženi za državni udar.

"Ambasador Sergej Gricaj se sa njima nijednom nije čuo ni vidio dok je održavao kontakte sa Milom Đukanovićem preko Milana Roćena, čak i u trenutku kada je Crna Gora uvela sankcije Rusiji. On je poznat kao predstavnik liberalne struje u Rusiji, a DNP nijednom nije posjetio za vrijeme zatvorske kazne lidera te stranke, Milana Kneževića", nezvanično je rečeno FOS-u.

Pročitajte još: Usvojena molba za uslovni otpust Kneževića

Podsjećamo, Osnovni sud u Podgorici usvojio je molbu za uslovni otpust Kneževića koji je osuđen na četiri mjeseca zatvora jer je 17. oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred zgrade Skupštine Crne Gore.

Pročitajte još:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari