1
min read
A- A+
Pročitano

Incident na Cetinju, Demokrate tvrde da su ih napali aktivisti DPS (VIDEO)

13/03/2019 - 13:56
Autor:Fos Media
1885 pregleda

Poslanici i aktivisti Demokrata i danas su, kako navode iz te partije, napadnuti od strane sluga Demokratske patije socijalista. 

foto

Foto: Printscreen

 

''Za razliku od Danilovgrada prošle sedmice, gdje je DPS instruisao policiju da provocira nezakonitim privođenjem, ovog puta je kriminalni režim nahuškao svoje aktiviste na Cetinju da isprovociraju incident do granice fizičkog obračuna, iako ni zrna povoda tome nisu dali ni naši mladi aktivisti, ni poslanici koji su bili u njihovom društvu'', stoji u saopštenju Demokrata.

Napad se, kako tvrde iz DCG, dogodio u Njegoševoj ulici, dok su se poslanici i aktivisti vraćali sa performansa kojima su najavljivali subotnji protest na Cetinju.

"Božina Čavor, član DPS-a, vjerovatno poslat po zadatku od strane svojih šefova iz OKG, koja je, podsjetimo u susret izborima na Cetinju slala osuđene kriminalce da vade pištolje na naše poslanike i odborničke kandidate, najprije je verbalno napao i izvrijeđao mlade aktivistkinje Demokrata. Nakon što su to primijetili poslanici Demokrata i pokušali da vide o čemu se radi, ovaj 'junak' DPS-a koji svoju hrabrost pokazuje na mladim Demokratkinjama, uputio je teške uvrede i psovke na račun predsjednika i poslanika Demokrata, a zatim se zalijetao i na aktiviste koji su događaj snimali mobilnim telefonima, prijeteći da će im polomiti telefone. Takođe, sporadično je u jaknu zavlačio ruku oponašajući čovjeka koji se sprema da izvadi pištolj", piše u saopštenju.

Očevici su prišli da razdvajaju, a Čavor je nastavio da vrijeđa i psuje poslanike Demokrata, unoseći se u lice poslaniku Šaranoviću, koji se nije dao isprovocirati, dodaju oni.

"U saznanjima smo da je nakon incidenta, čije teže posljedice su izbjegnute upravo prisebnošću poslanika Šaranovića i naših aktivista i ljudi koji su 'razdvajali', Čavor automobilom pratio poslanika Demokrata. Inače, ovo nije prvi izgred ovakve vrste pomenutom licu, jer je Čavor još od ranije poznat po fizičkim nasrtajima na političke protivnike", tvrde Dmeokrate.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari