1
min read
A- A+
Pročitano

Lončarević isključena iz članstva u SDP: Njeno ponašanje predstavlja izdaju zajedničke političke ideje

14/05/2019 - 19:55
Autor:Fos Media
977 pregleda

Predsjedništvo Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Kotor je na današnjoj hitnoj sjednici donijelo odluku o isključivanju odbornice Brune Lončarević iz članstva, saopšteno je iz SDP-a.

foto

Foto: skalaradio.com

Lončarević je isključena zbog, kako su naveli, njene namjere da suprotno jednoglasnoj odluci organa SDP-a, na opštinskom nivou uđe u saradnju sa DPS-om, dok su druga dva odbornika SDP u kotorskom parlamentu, Goran Brguljan i Tena Božović ostali vjerni politici i odlukama SDP.

"Na sjednici OO Kotor, održanoj 7. maja organi SDP-a donijeli su odluku o tome da Opštinski odbor SDP neće ulaziti u bilo kakve aranžmane sa DPS-om u skladu sa politikom partije na državnom i lokalnom nivou", poručuju iz SDP-a.

Ocjenjuju da njeno ponašanje predstavlja izdaju zajedničke političke ideje, članova i preko 1000 glasača SDP u Kotoru i zbog toga mora biti svjesna, da će ostaviti  trajan pečat na njen, do sad stečeni politički i društveni ugled.

"Potez Lončarević tumačimo i u kontekstu nepoštovanja odluke pri glasanju oko razrješenja Vladimira Jokića, kada je mimo predloženog rješenja o referendumu oko ključnih elemenata ugovora o Luci, svojim postupkom nanijela štetu partiji i na lokalnom i državnom nivou", zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari