1
min read
A- A+
Pročitano

Marković: Nesumnjiva podrška Bundestaga Crnoj Gori

15/05/2019 - 20:06
Autor:Fos Media
32 pregleda

Cnogorski premijer Duško Marković ocijenio je izvanrednim današnji razgovor sa predsjednikom njemačkog Bundestaga Volfgangom Šojbleom, i dodao da se u Crnu Goru vraća sa novim, značajnim ohrabrenjem za državu i njenu administraciju.

Foto

Foto: Gov.me

On je, na kraju dvodnevne radne posjete Njemačkoj, rekao da je u Bundestagu imao izvanredan razgovor o saradnji, prije svega na planu evropske integracije i boljeg razumijevanja o onome što radi Crna Gora, napretku koji ostvaruje i izazovima koje ima. 

„Nesumnjivo da imamo i podršku i razumijevanje i predsjednika i njemačkog Bundestaga“, naglasio je Marković.

Sumirajući sadržaj razgovora u Odboru za evropske poslove Bundestaga, gdje je predstavio napredak Crne Gore, izazove koje i sveukupnu razvojnu viziju, on je istakao da je bilo veliko interesovanje.

„Veliki broj pitanja, sat i po je trajao taj dijalog između mene i njemačkih parlamentaraca. Dobili smo i priznanje, i određena upozorenja kako stvari u našim politikama treba da unapređujemo i činimo ih efektivnijim“, kazao je Marković.

On je, kako je saopšteno iz Vlade, zaključio da je razgovor bio veoma uspješan, uz podrška Bundestaga Crnoj Gori.

„Dolazim sa novim, značajnim ohrabrenjem za Crnu Goru i njenu administraciju, ne samo na putu evropske integracije, nego i jačanja bilateralnih odnosa između dvije države“, poručio je Marković.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari