1
min read
A- A+
Pročitano

Medojević o Davidovićevoj partiji: Za ovaj plan sam znao prije pet mjeseci

21/11/2020 - 15:59
Autor:Fos Media
9187 pregleda

Predsjednik pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević ocijenio je da je to što biznismen Miodrag Daka Davidović osniva partiju povratak u srednji vijek.

Arhiva, foto: FOS Media

FOTO: FOS Media

"Opet ssam u pravu. Meta je DF, a DPS treba zaštititi. Dil između nekih predstavnika Crkve, tajkuna druge familije oko Vijesti i Mila Đukanovića je napravljen još prije izbora. Cilj te Vlade je da se zaštite tajkuni prve i druge familije i da se ne dira njihovo bogatstvo koje su opljačkali od naroda i države”, napisao je Medojević na Facebooku.

Prema njegovim riječima za ostvarenje tog cilja trebalo je razbiti i uništiti DF, kao najjaču opozicionu grupaciju koja se zalagala za korjenite i radikalne reforme, demontažu totalitarnig sistema i hapšenje lopova iz prethodnog režima.

“Zato je izmišljena priča da zapadne Ambasade ne žele nas trojicu u Vladi. Vladari iz sjenke nijesu željeli nijednu partiju iz pobjedničke koalcije u Vladi osim GP URA ( koja je u vlasništvu tajkuna Vijesti). Dio plana je i osnivanje nove “prosrpske” stranke koja će imati podršku Crkve i pravljenje koalicije sa “pročišćenim” DPS nakon njihovog kongresa”, piše Medojević.

Navodi dalje da je "najavio da će neki od Zdravkovih apostola, postati drug član” nove stranke.

"Priča o ekspertima je samo bacanje prašine u oči neukom i neinformisanom narodu. Ja sam za taj plan saznao prije pet mjeseci i javno sam ga raskrinkao, dio po dio. Dobićemo Vladu koja će štititi tajkune i mafiju i cijenu štednje prebaciti na male preduzetnike, radnike i siromšne. Nije mi drago, što sam bio u pravu. Ali to je fakt. Sve sam na vrijeme pojasnio. Vlada tajkuna i zadržavanja statusa quo.Vlada protiv reformi i demontaže DPS. Evo jedonstavan test. Neka Zdravko i njegov kum samo javno kažu: Milo lopove. Ako smiju”, zaključio je on.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari