1
min read
A- A+
Pročitano

NSD i DNP: Pokušaj opstrukcije dočeka srpske Nove godine; Biće proslave, UP odobrila skup

10/01/2019 - 18:01
Autor:Fos Media
1549 pregleda

Nakon što je iz Glavnog grada saopšteno da nije moguće organizovati doček pravoslavne Nove godine na Trgu Nezavisnosti jer je Podgorički pazar u toku, Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija u najnovijem reagovanju pozivaju građane na veliki doček, navodeći da im je Uprava policije odobrila skup, što ne bi bio slučaj da je planirana neka druga aktivnost na Trgu do 15. januara.

Foto

DNS, NSD

''Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija vas pozivaju na veliki, zajednički doček Srpske nove godine'', navedeno je na Fesjbuk stranici NSD.

''Centralni gradski trg u Podgorici, 13. januar, sa početkom u 20 časova!

Pročitajte i ovo: Glavni grad: Na Trgu neće biti dočeka 13. januara

U ponoć će biti organizovana litija do Sabornog hrama gdje će moleban služiti Mitropolit crnogorsko-primorski g. Amfilohije.

Uzimajući u obzir špekulacije iz određenih režimskih medija da dočeka neće biti na glavnom gradskom trgu, možemo reći da NSD još nije dobila nikakav odgovor od strane Glavnog grada na zahtjev za postavljanje bine koji je poslat 28. decembra.

Takođe, doček je uredno odobren od strane Uprave policije, što ne bi bio slučaj da je planirana neka druga aktivnost na Trgu do 15. januara, jer time bi UP došla u situaciju da paralelno odobrava dva skupa. Prema tome, možemo zaključiti da se radi o pokušaju opstrukcije dočeka Srpske nove godine'', navodi se u objavi NSD.

Pročitajte i ovo:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari