1
min read
A- A+
Pročitano

Odbornici DF-⁠a i SNP-⁠a napustili lokalnu Skupštinu (FOS VIDEO)

06/12/2018 - 10:52
Autor:Anđela Đikanović
885 pregleda

Odbornici Demokratskog fronta (DF) i SNP-a napustili su zasijedanje lokalne Skupštine danas u znak podrške Nebojši Medojeviću  i Milanu Kneževiću, ali i u znak poruke kako kolegama tako i građanima. Situacija koja se desila Medojeviću, smatraju oni, može zadesiti i ostale jer se, kako su ocijenili, voljom pojedinca urušava demokratija u Crnoj Gori.

Foto: FOS Media

Foto: FOS Media

"Tortura nad poslanicima Nebojšom Medojevićem i Milanom Kneževićem konačno treba da se zaustavi. Sledeći mogu biti kolege iz opozicije, ali i kolege iz vlasti koji nisu njihovi poslušnici... Imamo situaciju da je čovjek iza ponoći kidnapovan, sjutra i odbornici mogu biti ti koji će pretrpjeti ovako nešto", kazala je danas odbornica Pokreta za promjene (PzP) Marija Marović.

Marojević napominje da su u kontaktu sa ostatakom opozicije i da su dobili podršku, odnosno osudu načina hapšenja Nebojše Medojevića.

Vladimir Bulatović iz DNP-a smatra da je ovakvim potezom otvoren lov na poslanike i da je sve ovo zapravo pokazna vježba i samim građanima. Voljom pojedinaca, smatra on, urušeni su i zakoni i Ustav.

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari