1
min read
A- A+
Pročitano

SDP Demokratama: Saradnike UDBE potražite u svom najbližem okruženju

15/05/2019 - 15:35
Autor:Fos Media
378 pregleda

Nakon saopštenja Demokrata u kojem se navodi da svako ko smijeni bilo kojeg opozicionog predsjednika Opštine nije njihov saradnik, već saradnik UDBA-e, oglasili su se iz SDP, navodeći da saradnike UDBE, Demokrate potraže među svojim nabjližim saradnicima.

Foto

SDP

Pročitajte i ovo: Demokrate: Mislili smo da od Pozitivne i Đurovića ne može gore, potcijenili smo Krivokapića

SDP navodi da Aleksi Bečiću preporučuju da saradnike UDBE potraži u svom najbližem okruženju.

''Ili priupita Snežanu Jonicu o kome se radi. Ako je vjerovati Jonici iz vremena SNP kongresa upravo je Aleksa i njegovo okruženje na listi udbaškog razbijanja SNP-a'', poručili su iz te partije.

''Osjećamo odgovornost što je sa naše liste izabrana odbornica za koju postoji mogućnost da mimo volje građana i partijskih odluka promijeni većinu u Kotoru. Svjesni objektivne odgovornosti, iako je g. Lončarevic isključena iz članstva, a svih 36 članova OO SDP Kotor jednoglasno zaključio da nema saradnje sa DPS-om, zbog činjenice da je g. Lončarević birana sa naše liste, predsjednik Krivokapić je najavio povlačenje sa čela partije, djelima pokazujući da to nije politika SDP-a. Niska saopštenja Joničine djece iz Demokrata, a koji su i sami nastali pokušajem razbijanja SNP-a, kojima pokušavaju čitavu partiju okriviti za postupanje jedne osobe, pokazuju njihove stvarne namjere i da im je obračun unutar opozicije jedini cilj'', saopšteno je iz Demokrata.

''Ne postoji opoziciona partija koju nekada nije napustio odbornik i djelovao mimo partijske politike, i nijednoj zbog toga nije doveden u pitanje opozicioni legitimitet. I niko nije djelima pokazao odgovornost kao SDP'', zaključuje se u saopštenju.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari