1
min read
A- A+
Pročitano

Sekulić: Klauzula balansa nije, niti će biti aktivirana

08/10/2019 - 13:55
Autor:Fos Media
124 pregleda

Klauzula balansa nije, niti će biti aktivirana, poručio je poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Sekulić, navodeći da ne postoji nijedno otvoreno pitanje zbog kojeg bi se to moglo desiti.

foto

Arhiva, foto: FOS Media

Predsjednik skupštinskog Odbora za evropske integracije i poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović kazao je da je Evropska unije stopirala proces integracije Crne Gore, i da je klauzula balansa neformalno aktivirana, ali da se to iz političkih razloga još zvanično ne pominje.

Sekulić je agenciji MINA kazao da je iz EU jasno saopšteno da klauzula balansa nije aktivirana.

„Ne čudi me to što kolege iz DF-a izražavaju želju da klauzula balansa bude aktivirana, iz prostog razloga su oni od početka protiv evropskih integracija i, što je mnogo važnije, protiv evropskih vrijednosti koje evropske integracije nose sa sobom“, rekao je Sekulić.

Prema njegovim riječima, DF-u smeta sve što je uspjeh Crne Gore „i vjerovatno će tako bude i ubuduće, dok budu politički istrajavali na toj matrici da što je Crnoj Gori gore, to je njima bolje“.

„Klauzula balansa nije aktivirana, neće ni biti, proces evropskih integracija i pregovora sa EU se nastavlja, a sve ostalo su političke špekulacije kolega iz DF-a koje su apsolutno protiv svih evropskih vrijednosti“, istakao je Sekulić.

On je dodao da u ovom trenutku ne postoji nijedno otvoreno pitanje koje bi moglo da utiče na to da klauzula balansa bude aktivirana.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari