1
min read
A- A+
Pročitano

SNP: Crna Gora nije zemlja jednakih šansi

13/08/2019 - 11:46
Autor:Fos Media
42 pregleda

Socijalistička narodna partija saopštila je da su imena funkcionera, koja su se našla na spiskovima onih koji su po povoljnim uslovima dobili stanove i kredite, potvrdila da Crna Gora nije zemlja jednakih šansi za sve, već privilegovanih pojedinaca i njihovih porodica.

Foto

Foto: SNP

"Pored imetkom siromašnih ljudi, ovo je zemlja i drugih siromaha. Manjka im morala, ljudskih vrlina, težnje ka pravdi i borbe za ravnopravnost. Pojedini su mimo prava i pravde postali imućniji za skoro pa besplatne stanove i kredite koje bi svako poželio da vraća", navodi se u saopštenju SNP-a.

U SNP-u ističu kako mnogi nijesu ni prijavili to nadležnim institucijama, a bili su dužni.

SNP, kako navode, posebno brine korist koju su dobili oni koji treba da dokazuju krivicu i optužuju, i oni koji moraju da sude, a pritom, neki, kako kažu, imaju zaradu od par hiljada eura na mjesečnom nivou.

"Siromaštvo se suzbija samo pravednim dijeljenjem dobara, a koliko se pravedno dijeli imali smo priliku da vidimo od centra ka lokalu i da se iskreno postidimo zbog nepavde koja nas okružuje", navodi se u saopštenju.

Iz SNP-a su naveli da se moraju preispitati sve odluke, a posebno se založiti da svi oni koji ostvaruju mjesečne prihode u iznosu od preko 1.000 eura, vrate novac i stanove.

"Stanove je najbolje podijeliti zaposlenima u prosvjeti, zdrastvenim radnicima, policajcima koji profesionalno rade svoj posao i svima drugima kojima je pomoć istinski potrebna", navodi se u saopštenju SNP-a.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari