1
min read
A- A+
Pročitano

URA podržala kandidaturu Bojanića

13/03/2018 - 19:22
Autor:Fos Media
55 pregleda

Glavni odbor Građanskog pokreta URA u susret predsjedničkim izborima zakazanim za 15. april večeras je podržao jedinstvenog opozicionog kandidata Mladena Bojanića.

a

Foto: GO URA

U pokretu URA su još jednom podsjetili da samo "jedinstveni opozicioni kandidat može pobijediti DPS", ali i da druge opozicione partije moraju voditi računa o opštem interesu, a ne stranačkom rejtingu.

„Kandidaturom Mladena Bojanića za predsjednika ostvarili su se višemjesečni napori GP URA ka pronalaženju zajedničkog kandidata opozicije. Još jednom pozivamo sve istinske opozicione subjekte u Crnoj Gori, koji su ranije istakli kandidature, da od njih odustanu, čime bi jasno pokazali da im je imperativ pobjeda opozicionog kandidata na predsjedničkim izborima. Svaki drugačiji postupak pokazao bi da im cilj nije smjena DPS-a", navodi se u saopštenju ove stranke.

Glavni odbor je podržao i predlog da novi potpredsjednik Građanskog pokreta URA bude predsjednik cetinjskog odbora Filip Adžić, a novi šef medijskog tima Bojan Jevrić.

Adžić je na posljednjim cetinjskim izborima ostvario najbolji rezultat od svih opozicionih partija, sa preko 15 odsto podrške građana. Važi za jednog od popularnijih funkcionera Građanskog pokreta URA, a odbor koji predvodi ima čak pet odbornika u Skupštini Prijestonice.

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari