1
min read
A- A+
Pročitano

Vuksanović: Đukanović ne zavređuje čestitke, ne mogu biti zadovoljna zbog Crne Gore

15/04/2018 - 22:29
Autor:Fos Media
370 pregleda

Kandidatkinja za predsjednika Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović kazala je da ne može čestitati pobjedu kandidatu DPS-a, te da je zadovoljna rezultatom koji je postigla.

a

Foto: FOS Media

„Zbog budućnosti Crne Gore ne mogu biti zadovoljna, ali ako uzmemo u obzir rezultat koji sam postigla, lično bih mogla biti zadovoljna. Jer, na ovim predsjedničkim izborima sam osvojila 60% više nego partija koja me je predložila na prethodnim parlamentarnim izborima“, kazala je Vuksanović.

Smatra da je današnji rezultat izbora posljedica dva faktora.

"Prvi faktor je zarobljena država, o kojoj je pisala i Evropska komisija u Izvještaju za Zapadni Balkan, a sa druge strane je i očigledan problem u opoziciji, jer opozicija koja je predložila mog uvaženog kolegu Mladena Bojanića, nije obezbijedila većinsku podršku. Jasno je da je kolega Bojanić na ovim izborima osvojio manje glasova nego što su partije koje su ga podržale, osvojile na prethodnim parlamentarnim izborima", poručila je Vuksanović na prek konferenciji.

Kako kaže Vuksanović, nastaviće i dalje da se bori za promjene koje su neophodne Crnoj Gori. Takođe, Đukanoviću neće čestitati pobjedu.

„U zarobljenoj državi ne mogu izbori biti slobodni i fer. Što se tiče Đukanovića, način na koji je vodio kampanju ne zavređuje moje čestitke“, poručila je kandidatkinja za predsjednika SDP-a.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari