1
min read
A- A+
Pročitano

Otkazani svi programi za mart u KIC-u "Budo Tomović"

13/03/2020 - 12:41
Autor:Fos Media
44 pregleda

Svi programi planirani za mart u KIC-u su otkazani, saopšteno je iz ove institucije.

Foto: KIC Budo Tomović

Foto: KIC Budo Tomović

"Obavještavamo vas da je JU Kulturno - informativni centar “Budo Tomović” donio ODLUKU O OTKAZIVANJU SVIH PROGRAMA koje smo planirali da realizujemo u našoj Ustanovi ovog mjeseca. Odluka je donijeta kao preventivna mjera, usljed opasnosti od širenja korona virusa COVID19, a u skladu sa smjernicama dobijenim od Ministarstva kulture Crne Gore, kao i preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore", saopšteno je iz KIC-a.

Pored najavljenih programa, do daljnjeg se otkazuju aktivnosti i ostalih KIC-projekata: Škola retorike, Radionica kreativnog pisanja, Dodest-ova radionica glume, Forum mladih pisaca, kao i probe svih uzrasnih kategorija Folklornog ansambla, KIC pop hora i dječjeg hora Zvjezdice.

"Kupljenje ulaznice za koncerte Trija Miška Plavog 19. marta i Treći festival “Stare note - novi zvuci” 26. marta važiće i za nove termine koncerata, a ukoliko želite novac će vam biti vraćen na biletarnici KIC-a, svakog radnog dana od 9 do 14h", saopšteno je iz KIC-a.

O nastavku redovnih aktivnosti “srca kulture grada” i novim terminima otkazanih programa, građani će biti blagovremeno informisani.

 

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari