Odzvonilo bahatim vozačima: Do dva mjeseca zatvora, po džepu do hiljadu eura i polugodišnja zabrana vožnje (FOS INFOGRAFIK)

„Podgoričanin vozio 200 km na sat“, „Baranin vozio 198 kilometara na sat“, „Vozio 185 na sat, oduzeta mu vozačka pa vozio 180 na sat“, „Novljanin vozio 210 km na sat“, „Mladić od 21 godinu kroz Gospoštinu vozio 199 kilometara na sat“, „Na putu Podgorica – Danilovgrada vozio 213 kilometara na sat“...

Suđenje sestri koja je zamijenila bebe: Nisam kriva, odmah sam ispravila propust, monstrum je onaj ko to uradi namjerno (VIDEO)

Danas je pred sudijom podgoričkog Osnovnog suda Radom Ćetkovićem počelo suđenje Žani Radović, medicinskoj sestri optuženoj za zamjenu beba u Kliničkom centru Crne Gore.

Život sa nasilnikom: Ispovijest majke pretučenog dječaka za FOS (FOTO)

Podgoričanka Milica R.P. kontaktirala je našu redakciju povodom zlostavljanja koje njeno maloljetno dijete (11) trpi već duže vrijeme. FOS je posjetio ovu majku i ona nam je u razgovoru ispričala sa čim se suočava već pet godina od kako se rastala od supruga A.P. sa kojim je deset godina bila u braku. 

Beranka studira medicinu u Njemačkoj: Nakon fakulteta ne želim da se vratim u CG jer tek tada treba da nadograđujem znanje (FOTO)

Nakon završene srednje škole, većina mladih odluči da školovanje nastavi van Crne Gore, negdje u inostranstvu. Jedna od njih je i Hana Hadrović, Beranka koja je nakon završene Gimnazije „Panto Mališić“odlučila da se posveti studijama medicine. Danas nam svoja iskustva Hana prenosi sa Medicinskog fakulteta u Njemačkoj.

Milošević pokušao da pobjegne iz zatvora, pomagao mu član kosovske vlade?

Podgoričanin Mario Milošević, za kojim je raspisana potjernica zbog optužbi da je učestvovao u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića, pokušao je da pobjegne iz kosovskog zatvora. Kako sumnjaju tamošnji istražitelji, u tome mu je pomogao službenik kosovskog Ministarstva za dijasporu Petrit Mustafa, kao i službenik zatvora Stefan Veličković.

Oglasio se Milošević: Predstavljen sam kao najgori zločinac, nijesam ubio ni Olivera Ivanovića, ni Đuričkovića

Mario Milosevic, kojeg naše tužilaštvo tereti za umiješanost u ubistvo Radomira Đuričkovića 11. okrobra 2016. u Cetinju, a srpski mediji ga dovode u vezu sa ubistvom lidera Građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici 16. januara ove godine, oglasio se preko svojih advokata, negirajući povezanost sa pomenutim likvidacijama.