Knežević najavio proteste: "Udaram hobotnicu direktno u glavu, vratićemo sve i to sa kamatom"

Predsjednik Atlas grupe Duško Кnežević najavio je da će organizovati proteste ispred Centralne banke Crne Gore (CBCG) zbog pokušaja vrha režima i, kako je rekao, klanova bliskih prvoj familiji da mu otmu imovinu i poslove. 

FOS otkriva: Pokušaj ubistva djeteta na Rijeci Crnojevića: Majka ranije zlostavljala dijete, znala direktorka škole, Centar za socijalni rad...

Proteklu godinu obilježili su, između ostalog, i teški zločini nad djecom u Podgorici, Plavu i Cetinju, odnosno dva ubistva i jedan pokušaj ubistva.

FOS otkriva: Tužilac tražio pretres stana bivšeg direktora Narodnog muzeja radi pronalaska nestalih stvari, sud odbio

Državno tužilaštvo sumnjiči nekadašnjeg direktora Narodnog muzeja na Cetinju Petra Ćukovića za nestanak vrijednih stvari u toj ustanovi, te je smatralo da bi se pretresom njegovog stana mogle pronaći nestale stvari, ali je sud odbio takav zahtjev, saznaje FOS.

Nina opravdala povjerenje: Ispite na Oksfordu položila sa najboljim ocjenama, spremna za novi semestar (FOTO)

Početak 2019. godine rezervisan je za podsjećanje na priče koje su primjer ali podsticaj da treba sanjati velike snove i vjerovati, jer uvijek ima ljudi koji su spremni da ulože u budućnost i pruže šansu za bolje sjutra. Jedna od onih priča koje pokazuju da se čuda ipak dešavaju, jeste i priča Nine Bošković, djevojke koja je, i pored brojnih neizvjesnosti, uspjela da ode na Oksford i posveti se studijama kliničke embriologije, odakle nam se i javila.

Slučaj "Grand": DNK Nikolete Vukić mogao ostati u rancu i prije donošenja heklera

U cetinjskom Osnovnom sudu nastavljen je dokazni postupak u slučaju "Grand" kada je policija pronašla ranac sa arsenalom oružja u hotelskoj sobi. Branilac optužene Nikolete Vukić advokat Damir Dado Lekić ranije je saopštio da je njen DNK trag ostao u rancu iz razloga što je ona u prethodnom periodu isti taj ranac intezivno koristila u privatne svrhe. Danas je i vještak Sandra Kovačević potvrdila da ta mogućnost postoji.