„Danas je moj 1368. dan borbe protiv raka”: Posljednji tekst misice koja je izgubila tešku bitku (FOTO)

Nakon duge i teške bolesti, juče je u 33. godini preminula Dijana Milojković, bivša mis Srbije. Njenu karijeru modela obilježila je titula najljepše žene Srbije 2009. godine, kao i titule mis Evrope i mis sporta koje je osvojila 2014. godine na takmičenju u Bejrutu. Prije nekoliko godina Dijani je ustanovljen rak grlića materice pa je tada započela njena teška životna borba.

Pucnjava u "Win-u": Osim policajca uhapšen i Jakovljević!

Osim policajca Danijela Živkovića koji je uhapšen jer je navodno pucao na Stefana Aberlića iz Vrbasa ispred diskoteke "Win", policija je lisice na ruke stavila i Milošu Jakovljeviću iz Srbije zbog sumnje da je počinio djelo laka tjelesna povreda. Prema našim informacijama, za njega nije donijeto rješenje o zadržavnju nakon saslušanja kod tužioca.

"Izvještaj ljekara vještaci smatraju nebitnim": Nikšićanin preminuo zbog nesavjesnog postupanja u KBC-u?

Više državno tužilaštvo (VDT) odbacilo je krivičnu prijavu porodice pokojnog Miloša Malovića protiv Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) i nepoznatih lica zaposlenih u toj ustanovi na Odjeljenju grudne hirurgije. Odbrana je podnijela pritužbu Vrhovnom državnom tužilaštvu.

Policajac ostaje u pritvoru nakon saslušanja: Terete ga teško ubistvo u pokušaju, kamere zabilježile pucnjavu

Policajac Danijel Živković ostaje u pritvoru zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Ovo je odluka VDT-a u Podgorici koji je donio rješenje o zadržavanju.