FOS donosi: Novljane više od dvije godine izviđaju zbog zelenašenja (VIDEO)

Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom (ODT) vodi istragu protiv tri osobe zbog sumnje da se u dužem vremenskom periodu bave zelenašenjem, a ova akcija je u policijskim evidencijama poznata pod kodnim nazivom "Mimoza". FOS-u je iz Tužilaštva saopšteno da se i dalje od 2017. godine vode istražne radnje iako je krivična prijava podnesena prije dvije godine.

Lazović: Kriminalci prijetili sa egzotičnih destinacija, pretpostavljamo iz kojih ekipa (VIDEO)

Pomoćnik direktora Uprave polciije Zoran Lazović podsjetio je na svoju prethodnu izjavu da kriminalci neće ostati mirni, a kako je danas istakao, takva poruka ih je očigledno "uznemirila pa su uzvratili prijetnjama sa egzotičnih destinacija".

(UŽIVO) Nije identifikovan organizator grupe koja je ubila Klisića, Đukić pucao?

Istražitelji tvrde da su razriješili slučaj pokušaja ubistva Velizara Gardaševića u Baru i kako je saopšteno, uhapšeno je šest osoba. Kada je riječ o slučaju ubistva Jovana Klisića, podnijeta je krivična prijava protiv još četiri lica. Dvije osobe su saslušane i određeno je njihovo zadržavanje. Međutim, za sada nema imena organizatora grupe koja stoji iza ovog zločina.

(Ne)željena trudnoća

Ima ljudi koji tvrde da se nečega može postati svjestan tek kad te to opeče.  Iz tuđih iskustava se, kažu, ne može izvući sav nauk, već samo postati obazriviji. I to sa rezervom, jer je takva vrsta opreza svojstvena disciplinovanim bićima, rijetkim pripadnicima ljudskog roda koji svaki svoj korak mjere iz tri ćoška. Za nas ostale, tuđa iskustva, naročito loša, su nekako maglovita i neopipljiva. Spucaju nas u trenutku, pa se čak i zamislimo nad njima, ali um nam se brzo ohladi i odluta po svojoj neucrtanoj stazi. A tamo neko nastavlja da preživljava nepravde i jade, koji se po čuvenju u našim glavama zadržavaju u formatu sitnih mitova, pogodnih za popunjavanje kafenisanja i dokonosti.

Ovo su Nađa i Lizzie – neobični ljubimci Jelene iz Podgorice (FOTO)

Odmalena je voljela reptile, koristila svaki trenutak da čita enciklopedije, edukuje se, gleda emisije na  Animal Planet kanalu. Danas, godinama kasnije Jelena Živković iz Podgorice, prostor dijeli sa Lizzie i Nađom. Zmija i gušter novi su stanovnici u njenom domu, a ova djevojka svaki trenutak koristi da razbije predrasude i ukaže da i oni mogu biti idealni ljubimci, koje zaista vrijedi obasipati ljubavlju i pažnjom.

Jonski plakao na suđenju? Opisivao susrete, "dizali" ga alkohol i bensedin

U podgoričkom Višem sudu nastavljeno je ispitivanje svjedoka saradnika Dejana Vujovića kom je dodijeljeno kodno ime Jadranko Jonski. Kako saznajemo, i advokati i okrivljena grupa imaju veliki broj pitanja za svjedoka, a on je navodno tokom ispitivanja juče u nekoliko navrata počeo da plače. Napominjemo, Jonski se obraća preko video linka i njegov lik je zamagljen tako da ga ni odbrana ni okrivljeni ne mogu da ga jasno vide.