Radulović i ekipa negirali krivicu: Evo vam, viktorija! (FOTO+VIDEO)

Nikšićaninu Ranku Raduloviću i njegovom brataniću Stefanu određen je pritvor od 72 sata nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu kod sutkinje Stojanke Radović, nakon što su juče uhapšeni u Nikšiću zbog sumnje da su planirali da počine više krivičnih djela. Oni će po isteku pritvora biti sprovedeni sudiji za istragu.

FOS donosi detalje Radulovićevog hapšenja: Lisice na ruke i Bosancima, zaplijenjeno oružje i municija

U jučerašnjoj akciji policije, osim NIkšićana Ranka Radulovića (58), Stefana Radulovića (22), Luke Radulovića (24), Ratka Martinovića (38), Darka Vickovića (38), Nikole Mandića  (20) uhapšeni su i dvojica državljana Bosne i Hercegovine, a kako FOS saznaje, u pitanju su Nenad Lubura (52) i Radoje Preradović (54).

Knežević za FOS ekskluzivno po izlasku iz zatvora: Dijelio sam sobu sa Duškom Markovićem (VIDEO)

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević prvi intervju nakon izlaska iz spuškog zatvora dao je za naš portal. Razočaran izbornim rezultatom govorio je o minulim izborima, predstojećim aktivnostima Fronta, ali i o provedenom vremenu u spuškom zatvoru.

Nova pjesma Boža Vreća: „Jelenče“ govori o ženama koje su voljele gadove! (VIDEO)

Pjesma „Jelenče“,  bosansko – hercegovačkog umjetnika Boža Vreća objavljena je danas. „Jelenče“, kako je Božo napisao na društvenim mrežama „govori o ženama koje su voljele gadove, trpjele nasilje i laži i napokon se odvažile osloboditi se svega toga“. Pogledajte video!

Bjelopoljac poklonio maline, poklanja i imanje: Ako ja ne mogu, neka neko drugi vidi korist! (FOTO)

Jedan od ogorčenih bjelopoljskih malinara, Sead Hodžić, poklonio je sinoć oko 600 kilograma malina Romima iz naselja Strojtanica, bjelopoljskom vrtiću i Domu za stare. Zbog prestanka otkupa, takođe, poklanja i malinjak od 80 ari u selu Brčve nadomak Bistrice, kako ne bi pristupio radikalnim mjerama i pokosio sadnice.

Prikupljen novac, Nina Bošković odlazi na Oksford! (FOS VIDEO)

Podgoričanka Nina Bošković ipak odlazi na Oksford! Preostali iznos novca u visini od 20.300 eura doniraće Hipotekarna banka, saopšteno je na današnjoj pres konferenciji. Rok za potvrdu fakultetu da ima potrebna sredstva ističe danas, a u zadnji čas ostvarenju Nininog sna je doprinijela Hipotekarna banka. Napokon, iznos od 43.000 eura, koliko košta školovanje na ovom koledžu, je prikupljen pa će ova djevojka nastaviti usavršavanje na master studijama kliničke embriologije jednog od najprestižnijih fakulteta.