Mugoša: Mitropolija crnogorsko-primorska ima neizmirene poreske obaveze od više miliona eura

Komentarišući poreske obaveze vjerskih zajednica, direktor Miomir M. Mugoša saopštio je da Poreska uprava prati regularnost poslovanja svih vjerskih zajednica registrovanih u Crnoj Gori, kako bi obezbijedila punu i neselektivnu primjenu zakona, bez obzira na specifičnost djelatnosti kojom se iste bave.

Sudbinska lekcija Tajsona Fjurija, kockara sa životom: Najteže je boriti se sa sobom

Kada vam je lično ime nastalo kombinacijom prezimena jednog od najvećih bokserskih razarača koje je svijet „plemenite vještine“ upoznao i imenice koja označava srdžbu, bijes, onda vam i ne treba puno kreativnosti da biste odabrali životni put. Sudbina se stara za to.

Đukić: Nisam pobjegao iz Crne Gore, u ribolovu sam na Kamčatki

Bivši ruski počasni konzul Borivoje Đukić u objavi na Fejsbuku potvrdio je pisanje Pobjede da je trebalo da preuzme pošiljku lažnih IPA iskaznica, ali tvrdi da je želio da učini uslugu neimenovanom ruskom generalu jer su "naše značke boljeg kvaliteta i neuporedivo jeftinije", piše Pobjeda.me. 

Odgovor Vučiću: "Srbija nije gradila crkve u CG, nema potrebe ni sada da priskače"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Milutin Simović poručio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ostavi Crnu Goru na miru da samostalno uredi odnose države i Mitropolije crnogorsko primorske na dobro svih pravoslavnih vjernika u Crnoj Gori.