Perović nakon sastanka: Na bini očekujemo svih 39 poslanika; Ima volje da se dođe do zajedničkog dokumenta (VIDEO)

Od ponedjeljka ćemo raditi na upodobljavanju dokumenta koji će potpisati svi politički lideri. Sjutra na bini očekujemo svih 39 poslanika. To je saopštio jedan od članova pokreta ''Odupri se - 97 000'' Džemal Perović nakon sastanka sa predstavnicima gotovo svih opozicionih partija.

Cetinje: Radnica kladionice prepoznala osumnjičenog kao razbojnika, nema dovoljno dokaza za određivanje pritvora

Radnica opljačkane kladionice „Betting Volcano“ u Bajovoj ulici na Cetinju prepoznala je u policiji kao razbojnika osumnjičenog L.D. sa Cetinja, ali mu sud nije odredio pritvor po predlogu državnog tužioca, saznaje FOS, jer za to tužilac nije pružio dovoljno dokaza.

Reakcija Tvitera na penal u Sofiji: Pljačka, između mjesta faula i šesnaesterca bi se mogao provući autobus! (FOTO)

U 81. minutu meča Bugarske i Crne Gore na stadionu Vasil Levski u Sofiji, pri rezultatu 1:0 za Sokole sudija Rudi Buke dosudio je penal. Iako je duel Vladimira Jovovića i Stanislava Kostova očigledno bio izvan kaznenog prostora.

FOS priča: Počinje probni popis stanovništva, CG napušta model „od vrata do vrata”?

Zavod za statistiku Crne Gore Monstat tokom ove i naredne godine će se pripremati za popis stanovništva, koji je planiran za 2021. godinu, ali sa jednom velikom izmjenom: mogućim napuštanjem tradicionalne metodologije adresnog, odnosno “od vrata – do vrata” modela prikupljanja podataka za popis stanovništva i prelezak na registarski, odnosno metod administrativnog popisa zasnovanog na bazama podataka o stanovništvu, a koji se primjenjuje u svim zemljama EU.

DF ne dolazi na sastanak: Organizatori protesta da povuku jednostranu platformu

Niko iz Demokratskog fronta neće prisustvovati sastanku sa predstavnicima pokreta ''Odupri se - 97 000'', koji je ranije danas najavio Džemal Perović, saznaje nezvanično FOS. DF je pozvao organizatore protesta da povuku sporazum koji su ponudili opozicionim poslanicima, i da svi zajedno počnu razgovore na tu temu.