1
min read
A- A+
Pročitano

''Fudbal, amater ili pro'' - Cetinjanin Filip Radoičić napisao knjigu, od ponedjeljka u prodaji

22/05/2020 - 14:59
Autor:Fos Media
883 pregleda

Nekadašnji fudbaler ''Lovćena'', Filip Radoičić, napisao je knjigu ''Fudbal, amater ili pro'', koja će se od ponedjeljka naći u prodaji.
 

foto

foto: Privatna arhiva

Radoičić je praktično čitav svoj život u fudbalu. Osim za Lovćen, igrao je i u Mogrenu, Slobodi iz Užica, i Zemunu, a onda se otisnuo i u trenerske vode, gdje je najčešće radio sa mlađim kategorijama. 

Na svemu ovome se nije zaustavio. Radoičić je izdao svoju prvu knjigu o čemu je govorio za FOS.

''Knjiga ''Fudbal, amater ili pro'' je moja prva knjiga i namjenski je pisana za crnogorsko tržište. Posvećena je mlađim selekcijama, ali i roditeljima. Kako godine idu tako se i fudbal mijenja, zahtjevi, način rada, ali i sama igra. I svakako da treba ići u korak sa vremenom. Ova knjiga je moj skromni doprinos mlađim fudbalerima, kako bi bili upoznati što ih čeka. Osvrnuo sam se i na koji način roditelji utiču na razvoj karijere svog djeteta.''

foto

Ime Filipa Radoičića poznato je i van granica Crne Gore. O tome najbolje govori i poziv Dejana Stankovića, da učestvuje u njegovom kampu ''Deki 5'' koji se održava na Zlatiboru. S toga, nesumnjivo je i da će Radoičićeva prva knjiga imati odijeka.

''Sa punim entuzijazmom sam radio na ovom projektu. Osvrnuo sam se na probleme koji su najzastupljeniji u Crnoj Gori. Direktno i bez uljepšavanja, u želji da svi zajedno edukacijom idemo naprijed, za bolji i evropski fudbal - rekao je Radoičić koji ima u planu obilazak škola fudbala i fudbalskih klubova širom Crne Gore. 

L. Milošević

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari