1
min read
A- A+
Pročitano

Juventus na stubu srama: Zbog jedne utakmice rizikovali živote

25/03/2020 - 10:30
Autor:Fos Media
440 pregleda

Mikela Persiko, djevojka fudbalera Juventusa Danijela Ruganija, tvrdi da je tim iz Torina sakrio da je štoper zaražen koronavirusom.

foto

foto: inter.it

Italijanski mediji prenose da je Juventus sakrio tu informaciju kako bi se meč sa Interom odigrao i zbog toga je italijanski reprezentativac ostao na klupi.

Italiju bi mogao da potrese do sada neviđeni skandal, s obzirom da se u italijanskoj štampi navodi da je Juventus sakiro da je Rugani zaražen, kako bi se meč sa Interom odigrao i kako bi "stara dama" bila prva na tabeli u slučaju prekida prvenstva, što bi im donelo novu titulu.

Juventus je 11. marta saopštio da je Rugani pozitivan na koronavirus i da je test urađen tog dana.

Mikela Persiko tvrdi da je Rugani na dan utakmice u nedjelju, što je i sam zatražio, a da su rezultati stigli tri dana kasnije, u srijedu.

"Vratio se kući sa treninga pošto se nije osećao dobro. Imao je temperaturu i saopštio je timu da će prespavati na drugom mjestu. Sjutradan se probudio i osjećao bolje, a tim ga je testirao na koronavirus. Znam sigurno da je testiran 8. marta, dok sam se ja testirala 16. marta", rekla je Persiko.

Podsjećamo, Rugani je prvi zaraženi fudbaler u Italiji.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari