1
min read
A- A+
Pročitano

Klop poručio navijačima: Kada bude pravo vrijeme proslavićemo zajedno, ostanite kod kuće

29/06/2020 - 20:27
Autor:Fos Media
141 pregleda

Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je navijače da se strpe i sačekaju pravo vrijeme za proslavu šampionske titule, koja je na Enfild stigla posle 30 godina.

Foto

Foto: CGTN

"Crveni" su prošle nedjelje zvanično postali šampioni Engleske, a nakon tog uspjeha nekoliko hiljada pristalica taj uspjeh slavilo je na ulicama Liverpula, uprkos mjerama uvedenim zbog pandemije korona virusa.

"I ja sam ljudsko biće i vaša strast je kao i moja. Sada je najvažnije da ne bude javnih okupljanja. To dugujemo onima koji su najugroženiji u društvu, zdravstvenim radnicima koji toliko rade i kojima smo aplaudirali, policiji i lokalnim vlastima koji nam pomažu. Molim vas, slavite, ali na bezbjedan način, tamo gdje ne postoji rizik od širenja virusa", napisao je Klop u otvorenom pismu navijačima i dodao i da će slavlje biti organizovano kada za to bude pravo vrijeme.

"Volim vašu strast, pjesme, odlučnost da ne prihvatate poraz, vašu posvećenost, razumijevanje igre i vjeru u sve što radimo. Kada bude pravo vrijeme, proslavićemo zajedno. Sada ostanite kod kuće", poručio je njemački stručnjak.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari