1
min read
A- A+
Pročitano

Krstajić: Utakmica sa Crnom Gorom jeste specifična, ali nije visokog rizika (FOS VIDEO)

10/10/2018 - 17:50
Autor:Fos Media
186 pregleda

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić kazao je novinarima u Podgorici da očekuje težak susret sa Crnom Gorom, ali ističe da u našem glavnom gradu očekuje prijateljsku atmosferu.

Foto

Foto: FOS Media

"Utakmica sa Crnom Gorom je specifična, ali iz nekog drugog razloga. Meni je porodica sa očeve strane iz Crne Gore, ja živim u Srbiji, rođen sam u Bosni i suludo je da je ovo utakmica visokog rizika. Rezultatski je bitna koliko i svaka druga", kazao je Krstajić.

 

Govoreći o selektoru Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću, Krstajić je rekao da ga izuzetno cijeni, ali da će obojica pokušati da iznenade jedan drugog u sjutrašnjem meču.

"Tumbakovića cijenim i poštujem i kao stručnjaka i kao čovjeka, dosta sam napredovao u Partizanu dok sam igrao pod njegovom komandom. Što se tiče taktičkih stvari uvijek postoje iznenađenja i sa jedne i sa druge strane, pa će tako biti i ovoga puta", reako je srpski selektor.

 

Napadač srpskog tima Aleksandar Mitrović je rekao da je utakmica sa Crnom Gorom u takmičarskom smislu kao i svaka druga.

"Nijesmo potcijenili Crnu Goru i ulazimo u ovaj meč kao i u svaki drugi, ući cemo maksimalno u utakmicu respektujući rivala", rekao je Mitrović i dodao:

"Lakše je što nema Savića. On je jedan od najboojih defanzivaca na svijetu".

 

Pročitajte još:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari