1
min read
A- A+
Pročitano

Mihajlović: Više mi niko ne zviždi, niko mi ne viče da sam crni ciganin

01/08/2020 - 8:38
Autor:Fos Media
278 pregleda

Srpski trener Siniša Mihajlović prije nekoliko dana je postao počasni građanin Bolonje, a nakon toga dao je intervju za "Korijere delo sport".

Foto

Foto: Sportsmole.co.uk

Mihajlović kaže da se promijenio odnos navijača prema njemu nakon što je uspio da pobijedi leukemiju.

"Ranije su mi trebali neprijatelji da bih napredovao. I sad mi trebaju. Ali, posle svega kroz šta sam prošao, sada sam mali svetac. Sada me dnevno troje, četvoro ljudi zamoli da pošaljem neku poruku ohrabrenja njihovim najmilijima koji su bolesni. Dovode mi i djecu... A to me malo izluđuje! Uvijek sam bio neko ko dijeli ljude, a sada ih ujedinjujem?!", rekao je Mihajlović i nastavio:

"Više mi niko ne zviždi, niko mi ne viče da sam crni ciganin... Dobacuju za mnom: 'On je fenomenalan!'. Ne znam više s kim se borim! (smijeh). Pokušao sam da vratim stari život. Pravim nove neprijatelje. Eto, na izborima sam glasao za Salvinija, izazvalo je to veliku buku. Jer, meni treba da imam nekog protiv sebe. Jednog dana to su TV stanice, drugog sudije, trećeg novinari... I, sad mogu da kažem da sam se konačno vratio. Ne želim da budem samo dobrica. Jer, kada imam nekog naspram sebe, probudi se u meni neka snaga... A i zabavnije je!".

Mihajlović je kazao da je promijenio svoje ponašanje u odnosu na ranije.

"Znate, kada nešto radite, morate da imate čistu savjest. Prave se greške u životu, pravim ih i ja, naravno, ali treba se izvinjavati. Nisam ja od onih koji moraju da budu uvijek u pravu. A i odrastam. Ranije sam bio mnogo impulsivan. Čak i sada sve pokulja iz mene, ali... Mislim da sam sada smireniji, pokušavam da se popravljam iz dana u dan", istakao je Mihajlović.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari