1
min read
A- A+
Pročitano

Milojević Zvezdin do 2020. godine

16/05/2018 - 17:06
Autor:Fos Media
63 pregleda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević zvanično je danas produžio ugovor do 2020. godine i poručio da istorija kluba obavezuje da se uvijek daje sve od sebe.

Foto

Foto: Fk Crvena zvezda

Milojević je potpis stavio u društvu počasnog predsjednika Dragana Džajića, predsjednika Svetozara Mijailovića, generalnog direktora Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

"Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nijesam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu i želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lijepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slijede nova iskušenja. Kao i uvijek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba", rekao je Milojević.

Predsjednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je da je zadovoljan pravcem kojim se klub kreće.

"Najvažnije je da se stvorio kontinuitet u stručnom radu. Rezultat iz ove sezone obavezuje i imajući u vidu ono što smo uradili ove sezone, očekujemo još bolji rezultat naredne. Ciljevi su u Zvezdi jasni, šampionska titula, Evropa ukoliko dođe - dobrodošla je, ali suština je da pokažemo kontinuitet u osvajanju trofeja. Mi svi očekujemo da Milojević prevaziđe sam sebe, a posmatrajući kako je radio ove godine, ne sumnjamo da će se okititi još velikim brojem trofeja u Crvenoj zvezdi", rekao je Mijailović.

Generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da je svjestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas.

"Danas smo uradili veliki dio strateškog posla. Trener Vladan Milojević je potpisao ugovor na dvije godine i do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Veliki dio posla je odrađen na zadovoljstvo svih. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svjesni da smo uspjesima ove godine podigli ljestvicu očekivanja Zvezdinih navijača i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja", istakao je Terzić.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari