1
min read
A- A+
Pročitano

Modrić: Rat u Hrvatskoj je imao veliki uticaj na nas

11/06/2019 - 21:17
Autor:Fos Media
184 pregleda

Hrvatski as Luka Modrić u razgovoru za špansku TV emisiju "Universo Valdano" govorio je o svojoj reprezentaciji i tome koliko je ponosan što je kapetan te momčadi.

Foto

Foto: Dailypost.ng

"Svakog dana sam jako srećan što mogu da igram za svoju državu. Kapiten sam i to me čini posebno ponosnim. Nastaviću da igram sve dok treneri misle da mogu doprinijeti ekipi. Povućću se čim to ne bude slučaj", rekao je Modrić.

Špance je ponovno podsjetio da je Hrvatska krajem prošlog vijeka prošla kroz rat.

"Stvari koje su se dogodile u Hrvatskoj zbog rata imale su velik uticaj na nas. Igranje za Hrvatsku je san za svakog dječaka. Naša snaga je zajedništvo i ponosni smo što možemo predstavljati našu zemlju. Uvijek sam sanjao da ću s Realom napraviti nešto veliko, ali moja karijera ne bi bila potpuna da nijesam napravio i nešto s Hrvatskom. Svjetsko prvenstvo u Rusiji je bilo moja posljednja šansa."

Mediji ga često sele iz Reala, ali on poručuje da želi da ostane.

"Neću odrediti rok za kraj karijere. Idem korak po korak. Osjećam se dobro iako priznajem da ova godina nije bila dobra. Međutim, još uvijek imam snage da igram u Realu. Sljedeće sezone očekujem još bolji Real i da osvojimo važne titule."

Pročitajte još:

 

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari