1
min read
A- A+
Pročitano

Peković preuzeo Podgoricu: Mnogo mi znači iskustvo rada sa Klopom i Tuhelom

31/07/2020 - 21:25
Autor:Fos Media
356 pregleda

Fudbalski klub Podgorica danas je predstavio novog trenera, a to je Milorad Peković.

Foto

Foto: Pobjeda.me

Nekadašnji reprezentativac Cre Gore kazao je na predstavljanju da se raduje prvom klupskom trenerskom izazovu.

"Znam dosta o Podgorici, nije tajna da je u pitanju veoma organizovan klub, koji je za kratko vrijeme stvorio ime i veliko mi je zadovoljstvo što su mi ukazali povjerenje da radim u ovoj sredini. Zahvalan sam i FSCG na saradnji još od igračkih dana, to mi je odredilo put i nakon toga. Izašli su mi u susret da se posvetim klupskom fudbalu i tako zadovoljim strast da svakog dana budem na terenu. To je ono što mi nedostaje još od igračkih dana i pravo mjerilo trenerskog posla. Veliku zahvalnost dugujem i dosadašnjem treneru Podgorice Voju Pejoviću, koji je postigao uspjehe vrijedne poštovanja i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu", rekao je Peković, prenosi Pobjeda.

Peković je kao igrač sarađivao sa brojnim trenerima, jedan od njih je Jirgen Klop, koji sa Liverpulom postavlja standarde svjetskog fudbala.

"Svi teže da kopiraju Klopa, ali to nije lako. Nevjerovatan je motivator, izvlači maksimum iz igrača i mnogo mi znači iskustvo rada sa njim, kao i sa Tomasom Tuhelom. Želim da moja ekipa bude čvrsta i disciplinovana. Poznajem tim, došlo je i nekoliko mladih, ambicioznih igrača, željnih dokazivanja. Teško je definisati ciljeve, ali želja je da se ustalimo u Prvoj ligi i pozicioniramo na fudbalskoj mapi", dodao je Peković.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari