1
min read
A- A+
Pročitano

Potresna ispovijest oca Hoze Antonija Rejesa: Izlazim jedino na groblje, žena mi je smršala 40 kila

22/05/2020 - 13:35
Autor:Fos Media
315 pregleda

Otac proslavljenog fudbalera Hoze Antonija Rejesa, Pako ispričao je za Movistar kako provode dane skoro godinu dana od smrti svog sina.

foto

foto: Printscreen/Youtube

Rejes je prvog juna prošle godine tragično nastradao u saobraćajnoj nezgodi dok se vraćao sa treninga Ekstremadure, izvan Sevilje. U trenutku kada je poginuo imao je 35 godina.

Njegovi roditelji od tada uopšte nijesu "svoji", a Pako kaže da ne izlaze nigdje, te da još ne mogu da odagnaju bol.

''Ne možete ni da zamislite. Moj jedini izlaz je da odem do groblja u devet ujutro i ovdje. Nijesmo uopšte išli nigdje. Moja žena je izgubila 40 kilograma, a nije ni prešla prag i izašla na ulicu. Mislite o tome svakog dana, podsjećaju vas na ovaj ili onaj način'', rekao je Rejesov otac.

Hoze Antonio je tokom godina igrao sa uspjehom za mnoge klubove od Sevilje, preko Arsenala, Real Madrida i Atletiko Madrida, Benfike, Espanjola, Kordobe do daleke Kine i natrag do Ekstremadure.

''Nisam gledao nijednu fudbalsku utakmicu, ništa. Samo onu kada je Ekstremadura odala poštu. Derbi nijesmo mogli da gledamo. To je iz dana po kojima ga pamtimo i najgore kroz šta možemo da prođemo. Sevilja je njemu bila sve'', kaže Pako Rejes.

Da podsjetimo, Hoze Antonio je iza sebe ostavio troje dece i suprugu Noeliju. Tokom karijere je 21 put nosio i dres Španije koju je predstavljao na Mundijalu 2006. godine.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari