1
min read
A- A+
Pročitano

Rakojević: Nećemo se braniti ni u Nikšiću, bićemo još sigurniji i borbeniji

11/07/2019 - 11:20
Autor:Fos Media
193 pregleda

Trener Sutjeske Nikola Rakojević bio je kao i uvijek, staložen i miran posle sjajnih 1:1 u Bratislavi protiv Slovana u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Foto: Onogost.me

Foto: Onogost.me

Prednost domaćeg terena jeste olakšanje, ali neće biti od presudnog značaja na putu ka narednoj rundi kvalifikacija za elitno takmičenje u kojoj čeka rivala APOEL sa Kipra.

"Najavili smo da ćemo hrabro ući u meč. Rekli smo da ćemo se boriti za svaku loptu, za svaki pedalj terena. To smo i uradili. Slovan je imao nekoliko zaista sjajnih prilika. Nekako su sve pomenute prilike bile plod naših grešaka, a igrači Slovana su izuzetno dobri i kvalitetni da to iskoriste, jer imaju iskustvo i homogenu ekipu", rekao je trener Sutjeske Nikola Rakojević i nastavio: 

"Kada uđete hrabro u utakmicu, taktički vrlo korektno, s obzirom na to da imamo svega dvadesetak dana priprema, onda se često desi da budete nagrađeni. Mislim da smo zbog odnosa prema igri koji smo imali svih 95 minuta zaslužili da stignemo do pozitivnog rezultata".

Revanš se igra 17. jula u Nikšiću, a fudbaleri Sutjeske su zaslužili da dobiju veliku podršku navijača, da dobiju neophodan vjetar u leđa na putu ka velikom uspjehu.

"Sigurno će biti drugačija utakmica u Nikšiću, jer mi nijednog trenutka nećemo da se branimo, rekao sam to i prije prvog meča. Ako nas protivnik pritisne, ako uspije da nametne stil igre koji mu odgovara, ako bude ofanzivniji od nas, bićemo spremni i na tu varijantu. Teren u Nikšiću nam daje samopouzdanje i bićemo još sigurniji, još borbeniji. Da li će to biti dovoljno za plasman u narednu rundu? Vidjećemo.", rekao je Rakojević za SK.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari