1
min read
A- A+
Pročitano

Rudar od juče u trenažnom procesu, Mulalić: U dobrom raspoloženju do prave forme

14/01/2020 - 9:27
Autor:Fos Media
82 pregleda

Fudbaleri Rudara krenuli su juče sa pripremama za proljećnji dio sezone. Edis Mulalić obavio je prozivku na stadionu pod Golubinjom, a u dobrom raspoloženju odrađen je i prvi trening. 

foto: Dejan Kandić

foto: Dejan Kandić

Tim iz Pljevalja je, uprkos velikim problemima u prvom dijelu sezone, na zimsku pauzu otišao sa sedmog mjesta, dva boda iznad baraža. 

''Imam razloga da budem raspoložen. Na prvom treningu imam 25 igrača, a u julu sam ih imao sedam. Ovoga puta smo u prednosti jer je pred nama pripremni period. Potrudićemo se da ga iskoristimo na najbolji način i da dođemo do što bolje forme. Što se tiče pojačanja, to ćemo znati nakon što saznamo ko odlazi iz kluba'',  rekao je Mulalić.

Od vremenskih prilika u Pljevljima zavisi plan rada Rudara. Kako sada stvari stoje,Pljevljaci će prvi dio odraditi na svom terenu, dok će drugi dio priprema raditi na primorju.

''Za par dana znaćemo imena ekipa sa kojima ćemo igrati prijateljske mečeve. U Pljevljima ćemo trenirati desetak dana, a poslije ćemo vidjeti gdje ćemo. Kako sada stvari stoje najvjerovatnije ćemo se preseliti u Ulcinj, na 15 dana'', dodao je Mulalić.

Na startu drugog dijela šampionata Rudar će ugostiti ekipu Grblja, 18. februara. 

L. Milošević

Pročitajte još: 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari