1
min read
A- A+
Pročitano

"Svi pričaju o meni i Mesiju, ali Salah može osvojiti Zlatnu loptu"

13/06/2018 - 8:45
Autor:Fos Media
90 pregleda

Trenutno najbolji igrač svijeta, Kristijano Ronaldo, svjestan je uspjeha Egipćanina Mohameda Salaha i ističe da je jedan od glavnih kandidata za najveću nagradu u ovom sportu.

foto

Foto: Twitter

Još od 2007. godine i Brazilca Kake niko nije uspio da parira Kristijanu Ronaldu i Lionelu Mesiju u trci za Zlatnu loptu koja se dodjeljuje najboljem igraču godine.

Posljednju je uzeo Portugalac, ali je siguran da jedan čovjek može prekinuti niz dvojice fudbalera koji su obilježili posljednjih 11 godina.

"Salah je jedno od otkrića ove godine. Mnogo ljudi govori o trci između mene i Mesija, ali postoje i drugi igrači koji mogu da osvoje Zlatnu loptu i Salah je svakako jedan od njih", rekao je Ronaldo.

Najveće mjerilo za ovu nagradu biće svakako plasman na Mundijalu. Ronaldo je osvojio Ligu šampiona, ali ukoliko Mesi dotakne visine Maradone i uzme Boginju on će po šesti put uzeti Zlatnu loptu. Što se tiče Salaha, on će pored finala koje je izgubio sa Liverpulom morati da dogura što dalje na najvećoj fudbalskoj smotri na svijetu.

Pročitajte još: 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari