1
min read
A- A+
Pročitano

Vermezović: Definitivno je problem psihološke prirode

13/03/2018 - 17:00
Autor:Fos Media
52 pregleda

Sjutra je na programu 24. kolo Telekom 1. CFL u okviru kojeg će fudbaleri Budućnosti gostovati u Tuzima ekipi Dečića. "Plavi" su u lošoj seriji od četiri utakmice bez pobjede.

Foto

Foto: FK Budućnost

"Ekipa na treninzima radi odlično... Međutim kako dođe utakmica, potpuno je druga priča. Definitivno je problem psihološke prirode, ne znam da li se uvuče neki strah od greške ili lošeg rezultata, ali smatram da će prvom pobjedom to doći na svoje i da će biti potpuno drugačije. Bez obzira na sve priče i dobacivanja, niko više od ovih momaka i stručnog štaba ne želi pobjedu. Ulazimo u seriju, uslovno rečeno, lakših utakmica, ali to je samo na papiru zbog pozicija na tabeli", kazao je trener Budućnosti i dodao.

"U ovoj ligi svako svakoga može da pobijedi i neće nam biti nimalo lako. Nisam očekivao ovoliko izjednačenu ligu, ali sam očekivao da svi protiv Budućnosti igraju i više od svojih mogućnosti da bi dokazali da im je mjesto u ovom klubu, a ne nama koji smo trenutno ovdje. To mora da nam bude samo dodatni motiv i da momci nastave da rade kao do sad", rekao je Vermezović.

Bivši trener Partizana osvrnuo se na reakcije u ekipi nakon zvižduka sa tribina poslije utakmice sa Rudarom.

"Nisam iznenađen reakcijama javnosti i publike. Ovo je čudno vrijeme, ljudi su puni bijesa i frustracije, normalno je da to ispoljavaju na stadionu. Ne obraćam pažnju na to, znam da fudbaleri rade odličan posao i da mi iz stručnog štaba zajedno s njima dajemo svoj maksimum. Ne možemo se svidjeti svima, to je Sizifov posao, uvijek će biti kritičara, nebitno iz kojeg razloga. Ako fudbaleri ne mogu da podnesu kritiku, onda ne treba da slušaju ni kada ih neko hvali", zaključio je Vermezović.

Utakmica protiv Dečića igra se u srijedu od 15 časova, a glavni sudija biće Radoje Pajović iz Podgorice.

Tagovi

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari