1
min read
A- A+
Pročitano

Vučić: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja kriv

11/06/2019 - 13:38
Autor:Fos Media
490 pregleda

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je pojedine kritike da je odgovoran za poraz fudbalske reprezentacije Srbije od Ukrajine.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

"Kriv je Vučić. Što je kriv, zato što je postavio Kokezu, a što je Kokeza kriv, iako im je obezbijedio sve uslove, ne znam i nema veze, nisu krivi ni selektor ni igrači, hajde da njih oslobodimo krivice, najbolje da sam ja kriv", rekao je Vučić u Lučanima, prenosi Tanjug.

Kaže da ga, međutim, kad sportisti naprave uspeh, upozoravaju da se ne ktiti tuđim perjem i dodaje da to i ne čini i da je jedini predsjednik koji nije otišao ni na jednu utakmicu.

Vučić ističe da je Srbija posljednjih godina uložila najviše novca u sport, tri puta više nego prije šest godina, zbog čega su 2017. i 2018. godina bile najuspješnije sportske godine, ali i da se on neće kititi tuđim perjem. 

Dodaje i da ga za poraz optužuju i navijači Zvezde i Partizana kada oni drugi osvoje titule. 

"Kad Zvezda osvoji titulu, gorbari kažu Vučić namjestio. Kad Partizan uzme kup, delije kažu da je Vučić to naredio, da bi i oni bili malo zadovoljni, iako Zvezda nijednom na gol nije šutnula", kaže Vučić. 

Dodao je da je država dala "nenormalne" pare košarkaškim klubovima Zvezdi i Partizanu da bi mogli da igraju Evroligu i budu jaki i da drugi klubovi imaju pravo da se ljute zbog tolikog ulaganja.

"I opet si kriv što je sudija odsvirao ovako ili onako... Bio sam kriv za kišu, a sad sam kriv što je sunce upeklo...", zaključio je Vučić.

Pročitajte i ovo:

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari