1
min read
A- A+
Pročitano

Zeta počela pripreme, Roganović: Cilj Evropa

14/01/2020 - 8:20
Autor:Fos Media
105 pregleda

Jučerašnjom prozivkom koju je obavio Dejan Roganović, fudbaleri Zete počeli su sa pripremama za drugi dio sezone.

foto: RTV Cetinje

foto: RTV Cetinje

''Nadam se da ćemo se na pravi način pripremiti i napraviti dobru bazu za proljećni dio sezone. Očekujem veliku borbu, kako za sam vrh, tako i za ostala mjesta na tabeli, stoga ćemo ovaj period od 40 dana koji je pred nama nastojati da što bolje iskoristimo i spremni dočekamo početak borbe za bodove'', rekao je trener Dejan Roganović.

Na prvom okupljanju nije bilo novih lica, a Roganović od samog starta priprema može da računa na skoro sve igrače koji su u prvom dijelu sezone nosili dres Zete.

''Alfonso Denis Sopo i Aleks Jamoa kasne iz opravdanih razloga. Golman Zoran Aković i Armin Bošnjak zbog povreda su van trenažnog procesa, ostali su tu. Kada su novajlije u pitanju, sa nama je Petar Radulović, mladi golman koji je stigao iz Budućnosti. Imamo uvjerenje uprave kluba na čelu sa direktorom da će nas Elom Kođo Nijaveđi pojačati u nastavku sezone'', dodao je Roganović.

Zećani će veći dio priprema odraditi na svom terenu, a postoji mogućnost i odlaska u Tursku. Takođe, Golubovčani su već zakazali nekoliko prijateljskih utakmica.

''Bilo je priče, a još je to i aktuelno, da drugi dio priprema odradimo u Turskoj. Ali, mi se spremamo kao da ćemo cijeli tok odraditi na ,,Trešnjici” i zakazali smo šest utkamica i imamo plan koji je spreman kada je u pitanju samo naš stadion'', kaže Roganović.

Tokom prvog dijela sezone, Zeta je igrala dosta dobro. Četvrto mjesto zadovoljio je apetite Golubovčana, koji i u drugom dijelu žele da  ostanu u vrhu tabele i još jednom izbore plasman u Evropu.

''Prije početka prvenstva to nije bio cilj iz razloga što smo bili oslabljeni odlaskom najboljih igrača. Međutim, gledajući jesenji dio i neke utakmice, otvorili su nam se apetiti. Nalazimo se na četiri boda od trećeg mjesta, jurićemo Evropu, vidjećemo hoćemo li uspjeti'', zaključio je šef struke Zećana.

Drugi dio sezone, Zeta će otvoriti na svom terenu protiv Sutjeske, 18. februara. 

Luka Milošević

Pročitajte još: 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari