1
min read
A- A+
Pročitano

Bokan: Evroliga stiže u Podgoricu, ispunićemo i više nego što se traži (FOS VIDEO)

16/05/2018 - 16:07
Autor:Fos Media
2998 pregleda

Predsjednik Košarkaškog kluba „Budućnost“, Dragan Bokan, je prezentujući projekat  prilagođavanja Velike sale Sportskog centra Morača standardima Evrolige, saopštio da je uprava Kluba na pravom putu kada je u pitanju realizacija tog projekta. 

Foto

Foto: FOS Media

 

„Znači postojeće tribine se šire u jednom ili dva reda. Tribine iza koša prema semaforu idu skroz do zida. Tu dobijamo nešto manje od 400 mjesta. I kapitalna investicija je u pravljenju galerije koja će imati nešto manje od 900 stolica. Tako da ćemo imati blizu 6.000 mjesta. To je više nego što smo i mi sami očekivali, i više nego što Evroliga traži“, kazao je Bokan i dodao:

„Na pravom smo putu da imamo dobro prlazno vrijeme i dobili smo pohvale od strane Evrolige da smo maksimalno dobro iskoristili zadnjih 20 dana. Mislim da ćemo stići sve do kraja avgusta da završimo kako smo i planirali.“

Osim toga, kako kaže, radi se i na sređivanju parketa, hoblovanju, obilježavanju po standardima Evrolige, renoviranju svlačionica i opreme u svlačionicama. Radi se na uvođenju nove rasvjete kao i na izgradnji VIP salona koji će biti iznad tribina.

„Svakodnevno smo u poslu. Oformili smo novi tim i menadžment  KK „Budućnost“, koji je svakodnevno u komunikaciji sa Evroligom. Mogu reći ono što smo najavili i na proslavi KK ’Budućnost’ , da sve ide planiranom dinamikom i mnogo bolje nego što smo očekivali“, zaključio je Bokan.

 

Preporučujemo:

 

 

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off

Komentari