1
min read
A- A+
Pročitano

Budućnost za nastavak nepobjedivosti: Borac gost u "Morači"

17/10/2020 - 9:25
Autor:Fos Media
110 pregleda

Košarkaši Budućnosti Voli dočekaće Borac iz Čačka u trećem kolu regionalne ABA lige.

Foto

Foto: KK Budućnost Voli

Tim Petra Mijovića do sada je zabilježio dvije pobjede, protiv Splita i partizana, pa će u duel sa Čačanima ući sa imperativom pobjede.

„Iz tri teška gostovanja, Pariz, Beograd i Malaga, sigurno da sa puno entuzijazma i samopouzdanja čekamo naredni meč protiv jedne opasne ekipe Borca. Utakmicama koje smo imali na strani, a koje su izuzetno bile naporne, teške, zahtjevne i u fizičkom i u emotivnom smislu, s obzirom na način na koji smo neke utakmice dobili, način na koji smo izgubili utakmicu utakmicu protiv Malage, sigurno da neće biti lako naći dobru energiju protiv Borca. Sigurno da u tom meču moramo biti na maksimalnom nivou koncetracije, prevashodno, nakon toga energije, ne bi li uspjeli da anuliramo sve neke pozitivne stvari koje objektivno Borac u svom timu ima. Jedna ekipa koja je zadržala svoj kostur, koja duži vremenski period igra u istom sastavu, nadograđena sa tri američka igrača, tako da sigurno da će biti zahtjevna utakmica. Naravno da smo favoriti, ali sve to moramo da opravdamo u tih 40 minuta na terenu", kazao je trener Mijović.

Petar Popović očekuje težak meč, naročito zbpg tpga što je Borac u prvom kolu pokazao da je opasan savladavši Partizan.

„Poslije zahtjevne utakmice i putovanja za Španiju iskoristili smo ova dva dana da se dobro oporavimo i pripremimo za ekipu Borca. Oni su u prvom kolu pokazali kakav kvalitet posjeduju i mislim da moramo da budemo maksimalno spremni i koncentrisani za utakmicu u subotu kako bi došli do veoma bitne pobjede. Kao što znamo ta utakmica nam je veoma bitna, kako bi valorizovali pobjedu protiv Partizana, koju smo ostvarili u drugom kolu. Treba da budemo maksimalno koncentrisani, spremni na jednu fizičku utakmicu svih 40 minuta", rekao je Popović.

Utakmica u SC Morača igra se od 19 sati.

is_sponsored
0
FOTO PRICHA
Off
slika_video_zamjena
Off

Komentari